Er du på udkig efter brosten? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.044 kr. Det er 35 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg brosten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.044 kr.Køb
1.148 kr.Køb
1.378 kr.Køb
1.445 kr.Køb
1.995 kr.Køb
2.095 kr.Køb
3.195 kr.Køb
3.245 kr.Køb
3.557 kr.Køb
3.757 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.999 kr.Køb
4.427 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indkørsel til haven til trappe til gårdsplads til bedkant til bede

Varianter: slidte store beton små grå sorte

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige brosten hos de forskellige online byggecentre. Nogle giver gode tilbud, og andre vil have en høj grad af service. Du bør vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
For en del er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Dermed kan det overvejes at handle hos et online byggemarked, som tilbyder information omkring brosten.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du kende byggeshoppens regningslinjer.
Det er absolut super relevant at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Såfremt du skal have varerne nu og her eller blot gerne vil undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere produkterne på eget initiativ. Det er specielt muligt hos de gængse byggemarkeder.
Flere byggekæder fremviser et stort produktsortiment, imens andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør tænke over om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot brosten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og landskendte virksomheder, som medvirker til øget tryghed til dig som køber online. Dette vil nogle se positivt på.
De gængse byggekæder findes mange steder i landet, og på grund af det har mange adgang til at handle online og fragte materialerne på egen hånd. Takket være dette er det muligt at slippe for fragtgebyret, og ovenikøbet skaffe produkterne hurtigere.
De gængse byggemarkeder sælger varer fra alverdens specialbutikker, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt sortiment af brosten online.

Nichewebshop

Hovedparten af online nichebutikker er producenter af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du lavere priser.
Forskellige nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, der oftest drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse bidrager du til idet du køber brosten online på deres hjemmeside.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker har en stor passion for deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Således vil du få mere indsigtsfuld assistance fra mennesker med specialistviden i netop brosten.
Danmarks største byggekæder
brosten harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag flere end 100 kollegaer i forretningens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

brosten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af over 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

brosten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

brosten silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Måske det viser sig meningsfuldt at du har alle materialer til rådighed inden du igangsætter eksekveringen. Du har god gavn af at sammenfatte en hurtig indkøbsseddel som samler hver eneste ting du får brug for, og dernæst gennemgå listen, med det formål at du er overbevist om at du har styr på det.
2Det er muligt at hente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det får man ifald ombygningen bidrager positivt til klimaet. Tilskudet kræver altså at ombygningen har positiv betydning for klimaet.
3Godt forarbejde bliver nøglen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du anbefales at liste en klar dagsorden, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, samt en dertilhørende rækkefølge. Vær realistisk i udarbejdelsen af din tidsplan.
4Ofte vil det være meningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har styr på den økonomiske del. Det bør blive forstandigt at beskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man bør gennemgå online tilbud på hver enkelt.
5Du har adgang til vældig mange instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube er kilde til temmelig meget gavnlig information, især ifald du benytter engelske ord i din søgning.
6Der viser sig næsten altid uforudsigelige bump på vejen ved store projekter, og altså vurderes det væsentligt at der afsættes rimelig plads i arbejdsplanen, så man kan føle sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
7Du skal aldrig nogensinde glemme din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj inklusiv hoved- og fodbeklædning som sikring med henblik på mulige risici. Det er vigtigt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, især hvis du ikke køber professionel assistance.
8Husk at vurdere om det er optimalt at klare det hele selv, eller du med fordel kan have hjælp fra en ekspert til delelementer af byggeriet. Forudsat at du henter assistance fra en fagperson er det normalt at søge forslag fra flere entreprenører.
9Det er oplagt at sikre sig assistance til dele af projektet, specielt når der er tale om omfangsrige byggeprojekter. Flere byggerier kræver flere folk. I øvrigt vil det vise sig mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
10For byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Af den grund må du tit holde øje med vejrberetningerne i den tid der er op til projektets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at regne når du netop er midt i det komplicerede byggeprojekt.
11Du bør på ingen måde gå ned på arbejdsredskaber. Ofte kan det være fornuftigt at du har grejet til rådighed når du påbegynder byggeprojektet. Glem ikke at påregne udgifterne hertil i dit regnskab for byggeriet.
12Længe før du starter byggeriet kan det blive rimeligt centralt med et tilsagn om, at byggeriet er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
De mest vellidte byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er fantastisk godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er fantastisk overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ultra beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er ultra godt arbejde. Ratingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.

Sædvanlige spørgsmål vedr. brosten

 • Hvordan laver man brosten?
 • Hvordan lægges brosten?
 • Hvad vejer en brosten?
 • Hvor meget vejer en brosten?
 • Hvilken slags levering er smartest?

  En masse webshops i Danmark frembyder efterhånden et bredt udvalg af billige leveringstyper til brosten. En der er meget anvendt er lige nu at få leveret til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine varer når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså ret så ligetil, og i mange tilfælde tillige den prisbilligste leveringstype.

  Du bør alternativt beslutte dig for at få ordren sendt hjem til dig eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden er i mange tilfælde en tand dyrere, men til gengæld ualmindeligt nem ved køb af brosten online. Den mest betalelige mulighed for levering vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, som desværre kræver at du har bopæl tæt på internet webshoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Antal dages levering på brosten er ultra betydningsfuld når man absolut skal bruge dine nye produkter straks, og herved er det i sandhed afgørende at du finder den anslåede leveringstid ved brosten. En del byggeforretninger – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig 1 dags levering på en masse produkter online, men som imidlertid er forudsat at transaktionen realiseres tidligere end et besluttet klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få bestillingen afsted forinden personalet har fri.

  Flere internet outlets tilbyder portofri levering på brosten online, men ofte er det betinget af at der erhverves for et fastslået beløb. Som alternativ må du foretrække den mest letkøbte løsning til levering, der gerne vil være at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted.

  En hel del byggemarkeder yder klik-og-hent hvor du bestiller billig brosten online men selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan og Harald Nyborg. Byggecentrene frembyder for eksempel klik-og-hent på brosten i disse byer:

  Middelfart, Lillerød, Odder, Køge, Sønderborg, Rønne, Næstved, Holbæk, Vordingborg, Ballerup, Albertslund, Nyborg, Allerød, Valby, Tilst, Svendborg, Farum, Ringsted, Højbjerg, Holstebro, Viborg, Lyngby, Skanderborg, Hillerød, Ølstykke, Haderslev, Åbyhøj, Hedensted, Varde, Nakskov, Slagelse, Dragør, Esbjerg, Korsør, Glostrup, Jyllinge, Hedehusene, Randers, Rudersdal, Nykøbing Falster, Søborg, Vallensbæk, Ishøj, Værløse, Aabenraa, Kalundborg, Brønderslev, Odense, Kolding, Haslev, Rødovre, Vejle, Gentofte, Lystrup, Virum, Hvidovre, Gladsaxe, Aalborg, Kokkedal, Frederikshavn, Risskov, Brønshøj, Thisted, Skive, Nørresundby, Herlev, Grenaa, Hobro, Frederiksværk, Vanløse, Frederikssund, Horsens, Stenløse, Greve, Taastrup, Nærum, Roskilde, Aarhus, Struer, Helsingør, Hjørring, Birkerød, Charlottenlund, Herning, Brabrand, Fredericia, Tårnby, Silkeborg, Hørsholm, Solrød Strand, København, Brøndby, Frederiksberg, og Ikast, .

  Klik-og-hent af brosten er muligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland).

  Ses der på data fremstår det markant, at mennesker tit søger for eksempel køb brosten og brosten priser. Derudover oplever vi typisk internet shoppere søge bl.a. brosten online, billig brosten og brosten tilbud, foruden de gængse byggekæder som Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

  Bedste tilbud på brosten

  Det er temmelig ligetil for alle og enhver at finde frem til tilbud på billige brosten online på forskellige e-handler, og herved har flertallet af shops på nettet set sig nødsaget til at mindske salgspriserne på brosten en hel del, og i øvrigt tilbyde billig levering.

  Derfor kan det til hver en tid være profitabelt at prøve en række outlets på nettet efter rabatter og tilbud på brosten online forinden du køber, sådan at man er på den sikre side med at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggecentre som Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan og Jem og Fix.

  Du må trods alt være årvågen med, at hvis en online shop afsætter billige brosten online til en pris som kan virke mystisk gunstig, er det i nogle tilfælde være en indikation på en uægte internet shop. Shopping med kort er trods alt omfavnet af en orden, som redder en overfor snydagtige internet foretagender.

  Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du drage nytte af et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at honorere omkostningerne til brosten ude i fremtiden. Det fås som regel hos specialiserede webshops, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark og Davidsen.

  Når der ses på tallene står det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger bl.a. køb brosten og brosten tilbud. Foruden dette ser man som regel folk søge blandt andet brosten priser, brosten online og billig brosten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg brosten er 1950 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 23 brugeranmeldelser.

  Det fungere bare og altid gode priser” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bede til indkørsel til gårdsplads til bedkant til haven til trappe

  Varianter: grå beton sorte store slidte små

  Tjek tidligere kunders vurderinger

  Trustpilot yder fuldt ud pålidelige chancer for at studere diverse andre kunders vurderinger og af den grund rekommanderer vi, at du analyserer online butikkens vurderinger forud for at du placerer din ordre på billige brosten online.

  Facebook bringer dig ligeledes egentlig gavnlige chancer for at få en idé om e-forhandlerens popularitet. Derudover er der faktisk internet outlets hvor man kan afgive en kritik af købsoplevelsen, som ligeledes kan udnyttes til at bedømme kundetilfredsheden.

  Inden nogen bestiller billige brosten online på en internet shop kunne man sådan set læse webshoppens handelsaftale, dog er det tit ikke særlig morsomt, særligt med de store byggekæder som XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

  En anden løsning kan være at tjekke om online forretningen er medlem af e-mærket, siden det almindeligvis er en indikator for at online butikken imødekommer de officielle regler, udover at e-handlen tit efterses af sagkyndige der mestrer reglerne på området.

  Desuden får du genvej til at få bistand, såfremt du får vanskeligheder ved dit indkøb af brosten. Dertil er det smart at man er opmærksom på de fundamentale retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af brosten online, for eksempel hvilken returneringsret butikken tilsikrer.

  Her er det tilmed relevant, at man stadig bevarer ens faktura e-mail, således man altid kan bevidne købet af brosten, uagtet om man køber ved Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus eller Davidsen.

  Niels gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Lene gav 4 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Jens R gav 5 stjerner

  Intet at klage over

  Louise Rasmussen gav 5 stjerner

  Meget hurtig levering

  9 gode råd til køb på nettet
  1Trustpilot tilbyder dig evigt fornemme muligheder for at kigge på ganske mange eksisterende forbrugeres evalueringer og derved kan det være til hjælp, at du kigger nærmere på online virksomhedens anmeldelser forinden du shopper billige brosten online. Facebook tilbyder lige så vel altid pæne metoder til at få indtryk af e-forretningens troværdighed.
  2Mange internet virksomheder tilbyder til alt held et bredt udvalg af billige fragtmetoder til brosten. En favorit iblandt mange er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er altså yderst simpel, og desuden ydermere den billigste fragtløsning.
  3Inden folk køber billige brosten hos en e-butik kan de til hver en tid sætte sig ind i butikkens handelsvilkår, dog er det naturligvis en tidskrævende opgave. Yderligere er det fornuftigt at du er påpasselig med de mest vedkommende forhold der har indvirkning på handlen med billige brosten online, som fx den ombytningsrettighed online butikken tilbyder.
  4Visse shops på nettet tilbyder levering uden gebyr på brosten, men undertiden under forudsætning af at der indkøbes for et præcist beløb. Alternativt skulle du beslutte sig for den mest prisbevidste fragtløsning, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig undertiden derudover særligt ukompliceret. Den prisbilligste leveringsmåde kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.
  5Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omsluttet af en orden, som garanterer en imod uærlige shops på nettet. Som et alternativ kunne du benytte et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at finansiere pengene ude i fremtiden.
  6Fragtperioden er virkelig relevant ifald du har behov for din pakke lige om lidt, så i det øjemed er det øjensynligt på sin plads at man ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på brosten. En masse online outlets giver billig 1 dags fragt på mange af shoppens produkter, men som imidlertid er afhængig af at transaktionen gennemføres før et aftalt tidspunkt.
  7Generelt foreslår vi at granske hvorvidt online shoppen er tilsluttet e-mærket, siden det generelt er en tilkendegivelse af at online butikken efterlever de officielle regler, foruden at webshoppen regelmæssigt evalueres af fagfolk som kender de gældende love. Forinden folk shopper billige brosten på en netshop bør de når alt kommer til alt gennemgå deres forretningsbetingelser.
  8Den mindst kostelige leveringsmodel vil til enhver tid være at hente pakken selv, hvilket afhænger af at du er lige ved internet forretningens bopæl. Den slags levering er selvfølgelig ultra udslagsgivende i tilfælde af at vi mangler brosten inden for kort tid. Alternativt så præsterer enkelte netshops gratis fragt, men i mange tilfælde kræver det at man køber for et fastslået beløb.
  9Det er jo efterhånden ret smart for almindelige mennesker at kigge efter tilbud online på billige brosten fra flere online varehuse, og ergo præsterer adskillige online shops billig fragt. Det kan trods alt vise sig fordelagtigt at kontrollere forskellige e-shops efter billige priser før du bestiller, således at du er tryg ved at modtage den laveste pris.