Er du på udkig efter brolæggergrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg brolæggergrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm

Mængder: 25 kg 15 kg 1 ton 1000 kg 500 kg 20 kg 1 m3 800 kg 25 kg

Levering: hent selv i poser trailer løst leveret afhentning i løs vægt i bigbag i sække vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder udbyder et bredt udvalg af varer, og andre har fokus på en bestemt varetype. Du skal bestemme om det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, udover bare brolæggergrus.
Det er selvsagt super vigtigt at se, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at finde et andet.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man læse virksomhedens regningslinjer.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at handle hos et online byggemarked, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring brolæggergrus.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige brolæggergrus hos de forskellige online byggekæder. Enkelte tilbyder billige priser, hvorimod nogle tilbyder en høj grad af service. Du skal tænke over hvad du vil prioritere.
Såfremt du skal bruge varerne med det samme eller bare vil blive fri for fragten, så kan du overveje at transportere produkterne selv. Det er i høj grad et alternativ ved de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder findes i de større byer, og på grund af det har flertallet adgang til at købe online og hente varerne på eget initiativ. Takket være dette har man chancen for at undvære fragten, og ovenikøbet få varerne med det samme.
De velkendte byggecentre sælger varer fra en lang række forskellige leverandører, hvorfor du så kan shoppe fra et stort udvalg af brolæggergrus online.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte butikker, som kan medvirke til øget tryghed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på nettet har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund vil du få ekstra nyttig vejledning fra mennesker som er eksperter i netop brolæggergrus.
De fleste nichebutikker på nettet producerer selv produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
En masse nichebutikker på internettet er små virksomheder, der tit har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Disse støtter du ved at bestille brolæggergrus online hos dem.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
brolæggergrus bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

brolæggergrus harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

brolæggergrus jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

brolæggergrus silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Længe før du indleder arbejdet kan det blive usandsynligt essentielt at være sikker på, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig gældende regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Du skal ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv arbejdshjelm der hjælper dig imod potentielle uheld. Det er uundværligt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig professionel hjælp.
3For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Derfor må du tit kigge på udsigten ift. vejret i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uventet begynder at vælte ned når du lige er gået i gang med det komplekse projekt.
4Typisk vil det være fundamentalt at lave et regnskab for dit projekt, så du har styr på udgifterne. Det kan være rationelt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne tjekke mulige tilbud på hver eneste af dem.
5I nogle tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det ydes såfremt projektet er energi- og miljøvenligt. Af få støtte kræver dermed at projektet gør en positiv forskel for klimaet.
6Det kan overvejes at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt i tilfælde af krævende byggeprocesser. Store byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. Endvidere vil det blive mere effektivt og sjovere når man ikke er alene om det.
7Du vil for alt i verden ikke stå uden det nødvendige udstyr. Typisk vil det vise sig erstatteligt at have det klar inden du går løs med byggeriet. Du bør i øvrigt huske at inkludere de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
8Du bør tænke over om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde skaffe assistance fra en professionel til delelementer af byggeriet. Når du sikrer dig hjælp fra en fagmand vil det normalt være en god idé at søge en pris fra forskellige foretagender.
9Måske kan det blive aktuelt at have de påkrævede materialer tilgængelige forinden du påbegynder byggeprocessen. Du får god gavn af at udarbejde en simpel indkøbsliste hvorpå der noteres det der bliver brug for, og som det næste tjekke punkterne, med det formål at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
10Der viser sig typisk utidige udfordringer i tilfælde med store projekter, og ergo vil det vise sig meningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i køreplanen, som bidrager til at man er tryg ved at man når det til siden.
11Planlægning vedbliver at være metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør overveje at have en gennemarbejdet agenda, som beskriver hvilke gøremål der skal laves hvornår, med en dertilhørende rækkefølge. Vær konkret i udarbejdelsen af din tidsplan.
12Der findes utrolig mange instruktioner og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Især YouTube faciliterer utrolig meget anvendelig information, ikke mindst når man benytter engelske søgeord.
De bedst anmeldte byggecentre
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er temmelig imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og bare 4 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så overlegent. Bedømmelsen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk overlegent. Scoren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål om brolæggergrus

 • Hvad er brolæggergrus?
 • Hvor købes brolæggergrus online?
 • Hvor købes brolæggergrus billigt?
 • Hvor er brolæggergrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer brolæggergrus?
 • Hvad koster brolæggergrus?
 • Hvilken leveringsform skal du vælge?

  Adskillige netbutikker i Danmark yder til alt held en lang række forskellige billige fragtmetoder til brolæggergrus. Den mest benyttede er i vore dage at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er jo ualmindeligt gnidningsløs, samt oftest også den mindst kostelige fragtmetode.

  Du burde tillige udse dig at få varerne sendt hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejde. Fragtformen viser sig som regel en lille smule mere bekostelig, men endda særligt problemfri ved køb af brolæggergrus online. Den mest letkøbte type af levering vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren, som desværre beroer på at du bor i kort afstand af online virksomhedens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på brolæggergrus er ret så væsentlig når du har behov for ordren straks, så af den grund er det relativt vigtigt at vi checker den forventede leveringstid på brolæggergrus. En stor portion internet firmaer – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varer online, men vær obs på at det er påkrævet at bestillingen køres igennem tidligere end et fastslået klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få pakken afsendt forud for at de logistikansatte får fri.

  En hel del internet varehuse sikrer levering uden gebyr på brolæggergrus online, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man indkøber for en konkret sum. Ellers burde man udse dig den mindst kostelige form for levering, hvilket gerne vil blive at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted.

  De fleste webshops giver afhentning hvor du køber billig brolæggergrus hjemmefra og selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark og Bauhaus. De tildeler bl.a. klik-og-hent på brolæggergrus i disse områder:

  Nykøbing Falster, Aabenraa, Struer, Værløse, Lillerød, Haslev, Risskov, Nakskov, Viborg, Ishøj, Frederikssund, Grenaa, Solrød Strand, Silkeborg, Odense, Vejle, Hillerød, Sønderborg, Virum, Glostrup, Esbjerg, Aalborg, Haderslev, Korsør, Hjørring, Hedensted, Frederiksberg, Skanderborg, Dragør, Svendborg, Nyborg, Charlottenlund, Farum, Hvidovre, Frederikshavn, Gladsaxe, Brønderslev, Holbæk, Næstved, Holstebro, Lystrup, Nærum, Kalundborg, Birkerød, Hedehusene, Brønshøj, Slagelse, Lyngby, Brøndby, Søborg, Randers, Varde, Aarhus, Rødovre, Tårnby, Taastrup, Thisted, Kolding, Ølstykke, Rudersdal, Rønne, Vanløse, København, Odder, Åbyhøj, Greve, Roskilde, Ballerup, Stenløse, Køge, Helsingør, Gentofte, Middelfart, Tilst, Ikast, Nørresundby, Jyllinge, Allerød, Kokkedal, Højbjerg, Hobro, Valby, Herning, Frederiksværk, Skive, Vallensbæk, Horsens, Hørsholm, Vordingborg, Fredericia, Albertslund, Herlev, Brabrand, og Ringsted, .

  Afhentning af brolæggergrus er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland), Sjælland (Lolland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

  Ses der på data står det markant, at netshoppere ofte kigger efter bl.a. billig brolæggergrus og brolæggergrus priser. Vi ser derudover typisk internet shoppere lede efter blandt andet køb brolæggergrus, brolæggergrus online samt brolæggergrus tilbud, foruden de store byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

  Gode tilbud på brolæggergrus

  Det har vist sig at være særligt fleksibelt for alle at finde de bedste priser på billige brolæggergrus online fra flere e-firmaer, og herved har massevis af online varehuse fundet det uundgåeligt at formindske udsalgspriserne på brolæggergrus helt i bund, og ovenikøbet garantere billig levering.

  Dog kan det imidlertid blive profitabelt at granske enkelte internet handler efter rabatter og tilbud på brolæggergrus online inden du bestiller, så du er usvigeligt sikker på at antage den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de kendte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

  Du må trods alt være så påpasselig, at ifald en webshop frembyder billige brolæggergrus online til en pris som kan ses som utopisk lav, burde det tit være et symbol på en snydagtig e-handler. Bestillinger med kort er ikke desto mindre omsluttet af Indsigelsesordningen, som garanterer kunden imod snydagtige online forretninger.

  Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du agter at betale beløbet til brolæggergrus over tid. Det fås ofte ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

  Når man kigger i tallene står det klart, at internetbrugere som regel kigger efter fx brolæggergrus tilbud og billig brolæggergrus. Derudover oplever man tit netshoppere søge eksempelvis brolæggergrus priser, brolæggergrus online og køb brolæggergrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg brolæggergrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Virkelig god service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm

  Mængder: 20 kg 25 kg 1 m3 1 ton 800 kg 25 kg 15 kg 500 kg 1000 kg

  Levering: i løs vægt afhentning i sække i bigbag vognlæs løst leveret hent selv trailer i poser

  Læs tidligere køberes vurderinger

  Trustpilot fremskaffer relativt sikre genveje til at kortlægge ganske mange eksisterende køberes evalueringer og herved kan det anbefales, at du ser nærmere på netbutikkens vurderinger inden du færdiggør din shopping med billige brolæggergrus online.

  Facebook frembyder ligeledes super sikre genveje til at få kendskab til internet webshoppens popularitet. Herinde ser vi nogle forretninger på nettet hvor kunder kan udfærdige en kritik af købsoplevelsen, hvilket lige så vel burde bruges til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at folk køber billige brolæggergrus online på en internet handler burde de når alt kommer til alt se på webshoppens handelsvilkår, dog er det almindeligvis et omfattende arbejde, i særdeleshed hos de udbredte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma og Stark.

  Et andet alternativ kan derfor være at bemærke om e-handlen er godkendt af e-mærket, fordi det længe har været et bevis på at online shoppen retter sig efter de danske regler, tillige med at internet firmaet jævnligt revideres af jurister der er indført i lovene på området.

  Derudover tilbydes du anledning til at få bistand, når du skulle få problemer i processen med din bestilling af brolæggergrus. Ydermere er det godt at man er vaks omkring de elementære vilkår der indvirker på bestillingen af brolæggergrus online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed e-handlen tilbyder.

  Derfor er det desuden essesentielt, at man altid gemmer sin ordrekvittering, således man fremadrettet kan eftervise sit køb af brolæggergrus, ligegyldig om man handler fra Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen eller 10-4.

  Mette Mortensen gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Martin gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Hans gav 5 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  Pia Andersen gav 4 stjerner

  Perfekt køb

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Trustpilot resulterer i ret hæderlige muligheder for at kontrollere adskillige andre kunders domme og derfor kan det anbefales, at du eksaminerer online firmaets bedømmelser forinden du handler billige brolæggergrus online. Facebook yder også regulære uafhængige chancer for at få indblik i webbutikkens kundetilfredshed.
  2Fragtperioden er naturligvis virkelig aktuel ifald man har brug for pakken om få sekunder, og i det øjemed er det altså vigtigt at man studerer den estimerede leveringsdato for brolæggergrus. En række online forretninger frembyder billig dag-til-dag fragt på utallige varenumre, men vær obs på at det er regnet ud fra at ordren laves tidligere end et fastslået klokkeslæt.
  3Det er jo særdeles enkelt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige brolæggergrus i blandt forskellige forretninger på nettet, og følgelig tilbyder utallige online outlets gratis levering. Til gengæld kan det til hver en tid vise sig tiden værd at udforske et par forskellige online shops efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, så man er velinformeret til at få den laveste pris.
  4Før folk køber billige brolæggergrus på en internet butik kunne man de facto bese e-butikkens handelsvilkår, dog er det i mange tilfælde en omfattende opgave. I øvrigt er det klogt at køber er omhyggelig omkring de fundamentale vedtægter gældende for købet af billige brolæggergrus online, til eksempel hvilken returrettighed e-firmaet har.
  5Flere forretninger på nettet frembyder nu om dage diverse forskellige billige leveringsmidler til brolæggergrus. En af dem der er mest anvendt er for nærværende pakkeshoppen, som giver dig mulighed for at hente dine nye produkter når der er mulighed for det. Fragtformen er nemlig super simpel, og endda derudover den prisbilligste leveringsmanér.
  6Vi tilråder at kigge hvorvidt netbutikken er støttet af e-mærket, grundet at det typisk er en sikring om at online firmaet opfylder de danske love, tillige med at e-shoppen regelmæssigt revurderes af fagmænd som har nøje kendskab til lovgivningen. Forud for at nogen shopper billige brolæggergrus hos en shop på nettet behøver de i princippet gennemgå shoppens regler.
  7Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er en del af en lov, hvilket værner køberen overfor uoprigtige internet varehuse. Som en anden løsning bør du overveje en afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil honorere regningen ude i fremtiden.
  8Nogle forhandlere på nettet sikrer billig levering på brolæggergrus, men i de fleste tilfælde er det betinget af at man aftager for en fastsat pris. Alternativt kan man gribe den prisbilligste leveringsform, som tit vil være at få kørt dine varer til et udleveringssted. Muligheden er i regelen på den anden side ret uproblematisk. Den billigste leveringsmanér vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.
  9Den mest letkøbte leveringsmulighed vil altid vise sig at være at du selv henter varerne, som desværre er betinget af at du lever lige ved internet firmaets lager. Den type af levering er meget relevant hvis du har behov for brolæggergrus fluks. Alternativt så tilbyder indtil flere internet webshops levering uden omkostninger, men i mange tilfælde kun hvis du aftager for et præcist beløb.