Er du på udkig efter brændetårne? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1,8 m3 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1,8 m3 for kun 2.045 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1,8 m3 brændetårne inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.045 kr.Køb
2.279 kr.Køb
2.325 kr.Køb
2.349 kr.Køb
2.598 kr.Køb
2.728 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1,8 m3 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: ovntørret ask eg avnbøg birk lufttørret

Mængder: 1 kubikmeter 1 palle 1 rummeter 1 m3

Levering: i løs vægt på palle i sække i netsække til døren i bigbag i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Dermed bør du overveje at handle hos et online byggecenter, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af brændetårne.
Det er helt klart super relevant at tjekke, om den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Hvis du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel køre materialerne personligt. Det er i høj grad en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Flere byggekæder har et enormt vareudvalg, hvorimod andre har fokus på en enkelt type af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, foruden bare brændetårne.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Derfor bør du læse butikkens regler.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige brændetårne fra byggecenter til byggecenter. Enkelte giver lave priser, hvorimod nogle tilbyder service. Du skal gennemtænke hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og bekendte butikker, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De udbredte byggecentre udbyder produkter fra diverse producenter, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af brændetårne online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og som følge af det har man adgang til at købe online og hente varerne personligt. På grund af det kan du vælge at undvære fragten, og ovenikøbet hente produkterne med det samme.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke webshops har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse varer. Altså forventes det at du får mere konstruktiv hjælp fra nogle der er specialister i lige præcis brændetårne.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af varerne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online vil du få et ekstra godt tilbud.
Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsfirmaer, som oftest har danske ejere, måske sågar lokalt fra dit område. Disse understøtter du når du handler brændetårne online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag flere end 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

brændetårne silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

brændetårne bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

brændetårne jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 ansatte i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

brændetårne harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag over 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til at lykkes med dit arbejde. Du kunne overveje at forfatte en klar tidsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilken dag, og en tilhørende numerisk orden. Husk at være skarp idet du udarbejder agendaen.
2Ved udendørs projekter kan vejret få en essentiel rolle. På grund af dette skal du løbende undersøge prognosen for vejret i tiden op til byggeriets start, så det ikke uventet begynder at stå ned i stænger når du lige er midt i det svære byggeprojekt.
3I god tid inden at du opstarter dit byggeprojekt kan det være ret fundamentalt at sikre sig, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være en række love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
4Potentielt kan det blive fundamentalt at du har de påkrævede materialer til disposition forinden du påbegynder projektet. Du kunne med fordel notere en overskuelig oversigt indeholdende alle de ting der skal bruges, og derefter eftergå punkterne, med øje for at du er overbevist om at du har husket alt.
5Man må aldrig nogensinde mangle grej. I mange tilfælde vil det være en fordel at have grejet til rådighed akkurat som du påbegynder byggeprocessen. Det er derudover en fordel at indregne disse udgifter i byggeriets regnskab.
6Husk at tænke over hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du alternativt bør anskaffe assistance fra en fagperson til områder af det. Hvis du sikrer dig hjælp fra en fagmand vil det normalt anbefales at hente priser fra flere leverandører.
7Du har adgang til mange hjælpeartikler og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube faciliterer overvældende meget gavnlig oplysning, i særlig grad såfremt man kigger i hele verden.
8Det er essentielt at have et regnskab for dit byggeri, så man har styr på penge-delen af det. Det kan være en fordel at tage noter til samtlige udgifter, og herefter notere eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
9Det kan være nyttigt at søge hjælp til byggeprojektet, især ved krævende byggeprojekter. Større byggerier kræver mere end en person. Dertil bør det være mere produktivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
10Du må ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj som fx sko og hjelm som hjælp mod hændelige skader. Det er af stor betydning at du har styr på dit velbefindende i byggeprojektet, især såfremt du ikke har assistance fra en fagmand.
11Man kan spørge om støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives såfremt byggeprojektet er klimavenligt. Det forudsætter altså at projektet har en positiv betydning for naturen.
12Der viser sig uden tvivl ubelejlige vanskeligheder når det kommer til store opgaver, og derfor vil det vise sig af stor betydning at man har afsat betragtelig tid i kalenderen, med formålet om at man føler sig tryg ved at man når det til siden.
De bedst vurderede byggecentre
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er utrolig overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver toprating, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er temmelig imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ret så overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er meget betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål om brændetårne

 • Hvor meget vejer et brændetårn?
 • Hvad vejer et brændetårn?
 • Hvor mange rummeter er der i et brændetårn?
 • Hvor meget brænde er der i et brændetårn?
 • Hvilken leveringstype er smartest?

  En hel del netshops yder nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmidler til brændetårne. Det mest almindelige er lige nu at få leveret til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din ordre den dag der passer dig. Leveringsformen er altså meget simpel, og i mange tilfælde endvidere den billigste leveringsmetode.

  Du kunne ligeledes vælge at vælge afsending til din bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen bliver sædvanligvis en smule mindre billig, men derudover rigtig enkel ved køb af brændetårne online. Den billigste fragtmulighed vil dog altid være at hente pakken selv, men den løsning kræver at du fysisk befinder dig lige ved webshoppens byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Fragttiden på brændetårne er naturligvis ualmindeligt relevant hvis vi mangler din ordre om få sekunder, så af den grund er det relativt fornuftigt at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering på brændetårne. En masse e-handler – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens varenumre online, men som imidlertid afhænger af at bestillingen indsendes forinden et fastslået klokkeslæt, således at de kan nå at få dit nye produkt klargjort forud for at pakkemedarbejderne har fri.

  Enkelte internet forretninger tilbyder fragt uden betaling på brændetårne online, men for det meste afkræver det at der shoppes for en fastsat pris. Som alternativ skal du snuppe den billigste mulighed for levering, hvilket oftest vil være at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted.

  De fleste netbutikker tildeler klik-og-hent hvor du handler billig brændetårne online og afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark og Jem og Fix. Byggekæderne giver for eksempel click-and-collect på brændetårne i følgende byer:

  Fredericia, Solrød Strand, Nærum, Kolding, Hobro, Lillerød, Thisted, Rønne, Skive, Åbyhøj, Tilst, Rødovre, Silkeborg, Hedehusene, Lystrup, Kalundborg, Vallensbæk, Taastrup, Middelfart, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Greve, Varde, Vejle, Glostrup, Højbjerg, Nyborg, Albertslund, Grenaa, Lyngby, Holstebro, Aabenraa, Vordingborg, København, Slagelse, Sønderborg, Hvidovre, Virum, Allerød, Herning, Køge, Værløse, Risskov, Valby, Brønderslev, Horsens, Ballerup, Dragør, Aalborg, Struer, Randers, Ishøj, Aarhus, Frederiksværk, Frederiksberg, Jyllinge, Ikast, Stenløse, Odense, Charlottenlund, Frederikssund, Brønshøj, Haslev, Gentofte, Tårnby, Næstved, Odder, Skanderborg, Roskilde, Nakskov, Viborg, Hørsholm, Hjørring, Esbjerg, Haderslev, Hedensted, Nørresundby, Frederikshavn, Ølstykke, Farum, Ringsted, Hillerød, Korsør, Birkerød, Herlev, Kokkedal, Søborg, Helsingør, Vanløse, Brabrand, Holbæk, Rudersdal, Brøndby, og Svendborg, .

  Click-and-collect ift. brændetårne er en mulighed i alle dele af landet: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland), Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn).

  Ved indkig i tendenserne er det klart, at internet shoppere ofte leder efter eksempelvis brændetårne priser og brændetårne online. Foruden dette oplever man ofte internet shoppere søge efter blandt andet brændetårne tilbud, køb brændetårne og billig brændetårne, foruden de udbredte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

  Spar penge på brændetårne

  Det er efterhånden virkelig ligetil for alle at søge information om priser på billige brændetårne online fra diverse online outlets, og altså har flere e-handler fundet det uundgåeligt at nedbringe udsalgspriserne på brændetårne betydeligt, og derudover byde på fragt uden omkostninger.

  Men det kan immervæk vise sig gavnligt at efterprøve en række shops på nettet efter udsalg og tilbud på brændetårne online før du handler, sådan at man er sikret at få den skarpeste pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

  Man skal bare være opmærksom på, at i tilfælde af at en shop sælger billige brændetårne online på tilbud til en pris der kan virke utrolig billig, så er det undertiden være en indikation på en falsk online virksomhed. Køb med kort er i hvert fald inkluderet i en orden, som skærmer dig som kunde overfor falske shops på nettet.

  Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du vælge en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at godtgøre betalingen af brændetårne senere. Dette tilbydes ofte i nichebutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

  Når vi ser på søgedata står det tydeligt, at netshoppere typisk søger for eksempel brændetårne tilbud og billig brændetårne. Derudover oplever man ofte online shoppere søge fx brændetårne online, brændetårne priser og køb brændetårne.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1,8 m3 kg brændetårne er 1995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering godt gået” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: birk ovntørret ask eg avnbøg lufttørret

  Mængder: 1 palle 1 rummeter 1 kubikmeter 1 m3

  Levering: i poser i løs vægt til døren i bigbag på palle i netsække i sække

  Gennemsøg folks meninger

  Trustpilot yder visse hensigtsmæssige genveje til at blive klogere på en stor gruppe aktuelle forbrugeres ratings og af den grund rekommanderer vi, at du eftergår e-forretningens ratings før du køber billige brændetårne online.

  Facebook resulterer i også en række passelige metoder til at få indtryk af netshoppens kundefokus. Tilmed er der endda online virksomheder som giver folk mulighed for at nedfælde en anmeldelse af deres køb, hvilket ydermere må benyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at nogen køber billige brændetårne online hos en e-shop kan man egentlig skimme webbutikkens handelsaftale, det er dog uden tvivl ikke særlig sjovt, særligt på de gængse byggecentre som Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

  En nemmere løsning er at efterse hvorvidt online butikken er e-mærke godkendt, eftersom det generelt er en angivelse af at webbutikken efterlever de gældende danske regler, foruden at internet webshoppen af og til overvåges af sagkyndige som har nøje kendskab til lovene på området.

  Det giver dig anledning til at blive hjulpet, hvis du bliver udsat for udfordringer ved dit køb af brændetårne. Tilmed er det en hjælp at køber er opmærksom på de primære forhold der gælder for bestillingen af brændetårne online, som eksempelvis den returrettighed online firmaet har.

  I relation til det er det ligeledes vigtigt, at man til enhver tid gemmer ens købsbekræftelse, således man en anden gang kan dokumentere købet af brændetårne, hvad end man har købt hos Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen eller Harald Nyborg.

  Mette R gav 5 stjerner

  hurtig og præcis levering

  Louise gav 4 stjerner

  Udmærket

  Lars gav 5 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Mette gav 5 stjerner

  Perfekt køb

  9 tips til køb på nettet
  1Leveringstiden er meget vital forudsat du behøver varen nu og her, og herved er det forholdsvis fornuftigt at du dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved brændetårne. De fleste online virksomheder lover billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varenumre, men vær obs på at det betinges af at bestillingen køres igennem forinden et fast klokkeslæt.
  2Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omsluttet af en foranstaltning, som redder køber imod svindlende forretninger på nettet. Alternativt burde du benytte en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du hellere vil honorere pengene over et længere tidsrum.
  3Flere forretninger på nettet giver til alt held en række forskellige billige leveringsmodeller til brændetårne. Førstevalget hos mange er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine varer når det passer ind i din hverdag. Muligheden er altså i høj grad ligetil, samt oftest ydermere den mindst kostelige form for fragt.
  4Forud for at folk bestiller billige brændetårne hos en butik på nettet burde de på en vis måde få overblik over e-butikkens handelsaftale, det er dog for det meste et omfattende arbejde. I øvrigt tilrådes det at kunden er sat ind i de væsentligste vedtægter der har indflydelse på bestillingen af billige brændetårne online, som fx hvilken ombytningsrettighed e-forretningen tilsikrer.
  5Den billigste fragtløsning vil altid vise sig at være at hente ordren selv, hvilket dog beroer på at du har bopæl tæt på webshoppens hjemsted. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være usædvanlig vital hvis du står og skal bruge brændetårne om få sekunder. Alternativt så sikrer nogle enkelte online selskaber fragt uden beregning, men oftest er det forbeholdt når man aftager for en fastsat sum.
  6Generelt anbefaler vi at undersøge om online firmaet er e-mærket, hvilket typisk er et sympol på at online virksomheden forsvarer de officielle regler, tillige med at online firmaet lejlighedsvis vurderes af jurister der har ekspertise inden for de gældende vilkår. Inden folk handler billige brændetårne på en e-shop burde man på en vis måde få overblik over netshoppens handelsvilkår.
  7Trustpilot byder på i højeste grad gavnlige løsninger til at efterforske flere øvrige kunders observationer og på grund af dette stiller vi forslag om, at du tolker netshoppens omtaler forinden du køber billige brændetårne online. Facebook yder derudover fuldkommen fine chancer for at få indblik i e-shoppens kundefokus.
  8Det er efterhånden meget ukompliceret for alle at søge information om priser online på billige brændetårne fra flere internet foretagender, og til gengæld yder massevis af online firmaer fragt uden gebyr. Men det kan stadigvæk vise sig rentabelt at studere flere online forretninger efter udsalg og tilbud inden du bestiller, sådan at man er på den sikre side med at opnå den skarpeste pris.
  9Indtil flere netbutikker lover gratis levering på brændetårne, men undertiden kræves det at der aftages for en konkret sum. Alternativt skal man foretrække den mest billige fragtmulighed, som i mange tilfælde er at få dem til at køre ordren til et udleveringssted. Den er som regel ydermere virkelig ukompliceret. Den prisbilligste fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.