Er du på udkig efter betonfliser? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 7.590 kr. Det er 28 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk betonfliser inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
7.590 kr.Køb
8.300 kr.Køb
8.462 kr.Køb
9.002 kr.Køb
9.618 kr.Køb
10.500 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til terrasse til indendørs til indkørsel til udendørs til badeværelse

Størrelser: 20×40 50×50 40×40 70×70 90×90 60×60 20×20 80×80 25×50 30×60 30×30

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige betonfliser alt efter hvor du handler online. Enkelte tilbyder billige priser, hvorimod andre vil have faglig sparring. Du skal forholde dig til hvad du helst vil have.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Man bør derfor kende virksomhedens regler.
Såfremt du står og skal bruge varerne hurtigt eller blot ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne selv. Dette er først og fremmest et alternativ hos de store byggemarkeder.
Flere byggekæder præsterer et bredt udvalg af varer, imens nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, foruden bare betonfliser.
For nogle er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derfor bør du bestille ved en online byggeshop, som kan give sparring omkring betonfliser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder har butikker i hele landet, og i kraft af det har mange tilbuddet om at købe online og køre varerne selv. Dermed har du mulighed for at undgå leveringsgebyret, samt sågar hente varerne med det samme.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte virksomheder, hvilket kan give øget troværdighed når du skal købe online. Dette vil nogle se som positivt.
De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra talrige specialbutikker, og takket være dette kan du bestille fra et stort udvalg af betonfliser online.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på en enkelt niche har ekstra meget forstand på deres online produktkategori, da de ikke sælger andet. Følgelig vil du modtage super gavnlig sparring fra folk der er eksperter i netop betonfliser.
Mange specialiserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der oftest er danske, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe når du handler betonfliser online hos dem.
Forskellige online nichebutikker styrer selv produktionen af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online får du skarpere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 medarbejdere i forretningens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

betonfliser silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

betonfliser harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

betonfliser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

betonfliser jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Forberedelse viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du må nedskrive en velovervejet handlingsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilken dag, med en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du laver din tidsplan.
2Der findes stribevis af hjælpeartikler og videoer online som kan inspirere dig. Navnligt YouTube tilbyder meget anvendelig information, specielt såfremt du benytter den engelske version.
3Typisk vil det være betydningsfuldt at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har styr på økonomien. Det er fordelagtigt at tage noter til alle udgifter, hvorefter man kunne notere omkostningen ved dem alle sammen.
4Det kan overvejes at søge hjælp til byggearbejdet, især når det er store projekter. Omfattende opgaver stiller krav om flere folk. Dertil vil det vise sig bedre og mere socialt når man er flere om opgaven.
5Det kan vise sig væsentligt at du har de presserende byggematerialer parat forud for at du igangsætter projektet. Du kan med fordel sammensætte en hurtig note hvor der bør fremgå det der er nødvendige, og som det næste efterse hver enkelt ting, så du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
6Der præsenterer sig som regel uforudsigelige problemer når det kommer til svære opgaver, og ergo kan det vise sig af stor betydning at man afsætter rimelig tid i arbejdsplanen, således at man er tryg ved at have tid nok til det.
7Du skal ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse såsom arbejdshjelm som hjælp imod eventuelle skader. Det er af stor betydning at have styr på dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke fremskaffer eksperthjælp.
8Du har mulighed for at indhente tilskud fra det offentlige til byggerier. Det fås når projektet bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at ombygningen gør en positiv forskel for naturen.
9I god tid inden at du opstarter arbejdet kan det vise sig aldeles centralt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor kan der være mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
10Du skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige udstyr. Jævnligt kan det være fordelagtigt at du har grejet klar når du igangsætter byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at medtage de her omkostninger i økonomien.
11Du bør tænke over om projektet er et du kan klare selv, eller du skal investere i professionel assistance til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du sikrer dig eksperthjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra diverse foretagender.
12For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en essentiel rolle. Derfor bør du ofte undersøge femdøgnsprognosen i de dage der er op til projektets start, så det ikke uden du havde set det komme begynder at regne i samme sekund som du står midt i det avancerede byggeprojekt.
De mest folkekære byggemarkeder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er temmelig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som klart er enormt godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er enormt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.

Typiske spørgsmål om betonfliser

 • Hvordan borer man i betonfliser?
 • Hvordan lægger man betonfliser?
 • Hvordan skærer man betonfliser?
 • Hvad vejer betonfliser?
 • Hvordan renser man betonfliser?
 • Hvad koster betonfliser?
 • Hvordan støber man betonfliser?
 • Hvilken form for levering skal du vælge?

  Temmelig mange internet varehuse foreslår på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige metoder til levering til betonfliser. En af de mest populære er nu om dage levering til et afhentningssted, og så henter du bare din bestilling når du har lyst. Leveringsmetoden er nemlig virkelig uproblematisk, samt endda derudover den prisbilligste slags levering.

  Du kunne ligeledes foretrække at bestille produkterne til levering hjem til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Muligheden viser sig i regelen en anelse mere omkostningsfuld, men endda meget ukompliceret ved køb af betonfliser online. Den billigste leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, som dog nødvendiggør at du befinder dig nærved online webshoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på betonfliser kan vise sig at være ret udslagsgivende forudsat man absolut skal bruge varerne øjeblikkeligt, og derfor er det bestemt aktuelt at vi finder leveringstidspunktet for betonfliser. En del internet firmaer – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varenumre online, som dog afhænger af at handlen gemmenføres inden et givent tidspunkt, således at de kan nå at få de nye varer klar forinden pakkepersonalet tager hjem.

  Nogle internet firmaer sikrer levering uden omkostninger på betonfliser online, men i reglen er det så præmissen at der bestilles for en bestemt sum. Alternativt burde man udvælge den mest betalelige leveringsmanér, der tit vil blive at få leveret din bestilling til en pakkeshop.

  En stor portion kæder udlover click-and-collect hvor man handler billig betonfliser på nettet og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og Bygma. Byggekæderne yder fx afhentning af betonfliser i følgende områder:

  Allerød, Holstebro, Valby, Lystrup, Rudersdal, Vordingborg, Brønderslev, Frederikshavn, Middelfart, Værløse, Farum, Frederiksværk, København, Nykøbing Falster, Birkerød, Albertslund, Rødovre, Aabenraa, Højbjerg, Hobro, Hvidovre, Herlev, Varde, Aalborg, Ishøj, Gentofte, Ballerup, Brønshøj, Tårnby, Hedensted, Lillerød, Roskilde, Solrød Strand, Nærum, Silkeborg, Hedehusene, Greve, Kalundborg, Randers, Åbyhøj, Struer, Brabrand, Charlottenlund, Dragør, Vanløse, Tilst, Svendborg, Slagelse, Kolding, Rønne, Hørsholm, Hjørring, Ringsted, Haderslev, Brøndby, Glostrup, Vejle, Fredericia, Skive, Aarhus, Stenløse, Ikast, Herning, Nørresundby, Taastrup, Sønderborg, Kokkedal, Haslev, Esbjerg, Vallensbæk, Holbæk, Næstved, Virum, Køge, Nakskov, Gladsaxe, Horsens, Helsingør, Thisted, Nyborg, Korsør, Frederikssund, Jyllinge, Lyngby, Grenaa, Søborg, Viborg, Frederiksberg, Ølstykke, Hillerød, Odder, Risskov, Odense, og Skanderborg, .

  Click-and-collect ift. betonfliser er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Vestsjælland, Amager, Lolland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn).

  Når vi ser på søgedata er det markant, at online shoppere jævnligt kigger efter eksempelvis køb betonfliser og billig betonfliser. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere efterspørge bl.a. betonfliser online, betonfliser tilbud og betonfliser priser, plus de udbredte byggecentre som 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Priser på betonfliser

  Det har vist sig at være vældig smertefrit for almindelige mennesker at sammenligne priser på billige betonfliser online hos flere butikker på nettet, og derved har utallige online selskaber været nødt til at nedskære prisniveauet på betonfliser betydeligt, og derudover præstere billig fragt.

  Men det kan til hver en tid blive lønnende at prøve en række e-shops efter tilbud og udsalg på betonfliser online forud for at du bestiller, så du ikke er i tvivl om at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

  Man skal alligevel ikke overse, at såfremt en butik på nettet afhænder billige betonfliser online til salg for en salgspris der kan ses som grænseløst beskeden, så kan det mange gange være et signal om en fup e-handler. Bestillinger med kort er dog dækket ind under en retningslinje, som passer på en imod bedrageriske forretninger på nettet.

  Generelt foreslår vi handler med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en løsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du gerne vil afdrage betalingen af betonfliser over en længere periode. Dette fås som regel hos specialiserede webshops, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

  Når der ses på tendenserne står det klart, at online shoppere typisk søger for eksempel køb betonfliser og billig betonfliser. Vi ser derudover jævnligt netshoppere søge efter bl.a. betonfliser tilbud, betonfliser online og betonfliser priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg betonfliser er 7590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  Bliver leveret til dato” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til terrasse til indendørs til udendørs til indkørsel til badeværelse

  Størrelser: 90×90 70×70 20×20 60×60 20×40 25×50 30×30 30×60 50×50 40×40 80×80

  Udforsk andre menneskers erfaringer

  Trustpilot tilbyder dig nogenlunde gode muligheder for at se nærmere på ret mange øvrige køberes opfattelser og på grund af dette er det klogt, at du bliver klogere på e-forretningens ratings forinden du placerer din ordre på billige betonfliser online.

  Facebook frembringer ligeledes fuldt ud fortræffelige metoder til at få kendskab til online virksomhedens kundefokus. Desuden er der mange internet firmaer hvor det er muligt at levere en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket også må udnyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at nogen køber billige betonfliser online hos en e-forretning kunne man når alt kommer til alt tyde deres handelsbetingelser, dog er det normalt et tidskrævende projekt, specielt ved de kendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

  En nem løsning kan derfor være at undersøge om e-butikken er e-mærket, som bør være et fingerpeg om at webbutikken respekterer den officielle danske lovgivning, tillige med at internet shoppen fra tid til anden vurderes af jurister som er indført i lovene på området.

  Desuden får du anledning til en hjælpende hånd, ifald du oplever udfordringer i processen med din shopping med betonfliser. Ligeså er det prisværdigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle betingelser der gælder for bestillingen af betonfliser online, som fx hvilken byttepolitik e-forhandleren garanterer.

  I den relation er det i øvrigt essesentielt, at man permanent bibeholder sin faktura, så man når som helst kan påvise købet af betonfliser, uafhængig af om man har handlet fra Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4 eller Harald Nyborg.

  Karen R gav 5 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Camilla gav 4 stjerner

  Alt ok

  Anne A gav 5 stjerner

  Nemt køb

  Michael Rasmussen gav 4 stjerner

  Hurtig levering og varen virkede fint.

  9 tips til når du køber online
  1Vi foreslår generelt at finde ud af hvorvidt internet shoppen er e-mærket medlem, grundet at det almindeligvis er et fingerpeg om at online virksomheden overholder de officielle danske regler, tillige med at webbutikken regelmæssigt revurderes af jurister som kender til reglerne. Inden folk handler billige betonfliser i en butik på nettet behøver man de facto gennemse butikkens handelsbetingelser.
  2Den mindst kostelige løsning til levering vil altid være at du selv henter pakken, men den løsning kræver at du befinder dig i nærheden af netbutikkens lager. Den fragtmulighed er ultra central i tilfælde af at vi mangler betonfliser lige om lidt. Alternativt så garanterer en hel del online firmaer fragt uden beregning, men undertiden er det påkrævet at der shoppes for en præcis sum.
  3Visse webbutikker præsterer levering uden betaling på betonfliser, men i reglen kræves det at du aftager for en bestemt pris. I øvrigt burde man udvælge den prisbilligste fragtløsning, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få kørt varerne til en pakkeshop. Løsningen er en gang i mellem derudover meget fremkommelig. Den mest billige leveringsmåde kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
  4Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være særligt afgørende om du har brug for produktet fluks, og i det øjemed er det jo vigtigt at du dobbelttjekker den estimerede leveringsdato ved betonfliser. De fleste online varehuse udlover billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter, som trods alt er betinget af at ordren laves tidligere end et aftalt klokkeslæt.
  5Det er jo i høj grad bekvemt for alle at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige betonfliser i blandt forskellige internet varehuse, og altså frembyder utallige internet firmaer levering uden betaling. Til gengæld kan det alligevel vise sig profitabelt at eftergå enkelte internet butikker efter udsalg og tilbud før du gennemfører dit køb, sådan at du er garanteret at antage den mest attraktive pris.
  6Generelt går vi ind for kortbestillinger eller MobilePay. Køb med kort er inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket skærmer dig imod snydagtige forretninger på nettet. Som alternativ kan du drage nytte af en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, ifald du vil afdrage regningen ude i fremtiden.
  7Trustpilot tilbyder dig fuldt ud uafhængige løsninger til at gennemrode adskillige øvrige konsumenters observationer og derved foreslår vi, at du undersøger e-forhandlerens kritik forud for at du bestiller billige betonfliser online. Facebook forærer dig for øvrigt evigt fine metoder til at få et kig ind i netshoppens troværdighed.
  8Inden folk shopper billige betonfliser hos en forretning på nettet kan de i og for sig bese forhandlerens handelsaftale, men det er bare en omfattende opgave. For øvrigt er det prisværdigt at kunden er påpasselig med de væsentligste regler der indvirker på købet af billige betonfliser online, for eksempel den ombytningsret hjemmesiden benytter.
  9Mange netbutikker i Danmark yder nu til dags en lang række forskellige billige leveringsformer til betonfliser. En af de mest benyttede er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter din nyindkøbte vare når det passer ind i din hverdag. Løsningen er altså usædvanlig let, samt oftest tilmed den billigste leveringsmodel.