Er du på udkig efter bakkegrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg bakkegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm 0-2 mm

Mængder: 800 kg 1 ton 1000 kg 1 m3 15 kg 25 kg 500 kg 25 kg 20 kg

Levering: i poser hent selv afhentning i bigbag i løs vægt vognlæs løst leveret i sække trailer

Brands: Weber Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Derfor skal man undersøge forretningens regningslinjer.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Hermed bør du bestille ved en netbutik, som kan give rådgivning til valg af bakkegrus.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at tjekke, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
Flere byggecentre tilbyder et stort produktsortiment, og øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør afveje hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, foruden blot bakkegrus.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige bakkegrus hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder gode tilbud, hvorimod øvrige tilbyder service. Du skal tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot vil spare leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest muligt i de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og velkendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed til dig der shopper online. Det kan du se som en fordel.
De store byggemarkeder har butikker i store dele af landet, og derved har kunderne adgang til at købe online og transportere varerne på eget initiativ. I kraft af det kan man slippe for leveringsgebyret, og ovenikøbet få fat i varerne lige nu.
De kendte byggekæder sælger varer fra en lang række forskellige nicheshops, med det formål at du så kan bestille fra et stort sortiment af bakkegrus online.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede netbutikker har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså kan du få ekstremt nyttig service fra ansatte som er specialister i lige præcis bakkegrus.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
Alverdens webshops som sælger få produkter er opstartsfirmaer, der oftest har danske ejere, måske tilmed lokalt i dit område. Disse støtter du idet du handler bakkegrus online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
bakkegrus silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

bakkegrus bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag over 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

bakkegrus jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 personer i forretningens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

bakkegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Forud for at du indleder byggeriet kan det vise sig yderst afgørende med et tilsagn om, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl vil der gælde fastsatte regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
2Det er muligt at søge tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det får man ifald byggeprojektet er CO2-besparende. Tilskudet er altså afhængig af at renoveringen har positiv betydning for miljøet.
3Måske burde det overvejes om projektet er et du kan klare selv, eller du skal skaffe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeriet. Når du sikrer dig assistance fra en professionel kan det være optimalt at hente uforpligtende tilbud fra flere håndværkere.
4Planlægning vil være nøglen til at lykkes med din byggeproces. Du bør liste en strømlinet køreplan, der fortæller hvilke gøremål du vil udføre på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende rækkefølge. Husk at være realistisk idet du sammensætter arbejdsplanen.
5Ofte vil det være betydningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for optimeringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive fordelagtigt at tage noter til hver eneste udgift, hvorefter man kunne nedskrive beløbet for hver eneste af dem.
6Det er anbefalelsesværdigt at spørge om hjælp til byggeprocessen, ikke mindst når det kommer til store projekter. Omfattende byggeprojekter behøver flere personer. Endvidere bliver det mere effektivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
7Ved projekter udenfor kan vind og vejr få meget at sige. Derfor må du med jævne mellemrum kigge på vejrudsigten i forbindelse med projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at regne netop som du er startet på det komplekse byggeprojekt.
8Du må på ingen måde negligere sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj som fx fod- og hovedbeklædning som beskyttelse med henblik på eventuelle skader. Det er fornuftigt at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed såfremt du ikke skaffer eksperthjælp.
9Der ligger et bredt udvalg af instruktioner og videoer online som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube bringer dig ret så meget udbytterig viden, særligt forudsat at du kigger på engelsk.
10Der kommer utvivlsomt ubelejlige udfordringer når det kommer til avancerede byggeprojekter, og ergo kan det vise sig værdifuldt at der er afsat nok plads i kalenderen, som er vigtigt for at man kan være ubekymret om at nå i mål med projektet.
11Måske det viser sig betydningsfuldt at have de påkrævede materialer til rådighed i god tid før du går i gang med dit arbejde. Du har god gavn af at forfatte en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå alt det du har brug for, og derefter eftergå hver enkelt ting, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
12Du bør på ingen måde mangle grej. I mange tilfælde kan det vise sig yderst relevant at have udstyret parat akkurat som du går løs med byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at indregne de tilhørende udgifter i dit udgiftsbudget.
De bedst anmeldte byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt overlegent. Karakteren grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er fantastisk overlegent. Vurderingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er absolut overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er fantastisk betryggende. Scoren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.

Populære spørgsmål med hensyn til bakkegrus

 • Hvad koster bakkegrus?
 • Hvor er bakkegrus på tilbud?
 • Hvor købes bakkegrus online?
 • Hvor købes bakkegrus billigt?
 • Hvor meget vejer bakkegrus?
 • Hvad er bakkegrus?
 • Hvilken fragttype skal jeg vælge?

  En hel del e-shops udlover til alt held diverse forskellige billige leveringsudgaver til bakkegrus. En der er meget anvendt er for øjeblikket pakkeshops, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din bestilling når det passer ind i din kalender. Metoden er jo ret smertefri, og i mange tilfælde endvidere den mest betalelige fragtmulighed.

  Du burde også tænke over at bestille produkterne til levering hjem til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Denne er almindeligvis en anelse dyrere, men samtidig temmelig problemfri for bakkegrus online. Den billigste slags levering vil dog altid være at hente produkterne selv, men den løsning forudsætter at du har bopæl i nærheden af internet forretningens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringstidspunktet på bakkegrus er temmelig aktuel om vi absolut skal bruge din ordre øjeblikkeligt, så herved er det virkelig passende at vi finder den estimerede leveringsdato på bakkegrus. Temmelig mange internet foretagender – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varer online, som dog afhænger af at bestillingen placeres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer skippet afsted inden de logistikansatte holder fyraften.

  Visse online varehuse yder fragt uden omkostninger på bakkegrus online, men ofte forudsætter det at man indkøber for en konkret pris. Derudover burde man foretrække den mest prisbevidste fragtmetode, som mange gange er at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop.

  Mange netbutikker udlover klik-og-hent hvor man handler billig bakkegrus online og afhenter i byggemarkedet. Fx Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen og Silvan. Byggemarkederne foreslår fx click-and-collect på bakkegrus i disse byer:

  Greve, Skanderborg, Viborg, Odense, Brønshøj, Frederiksberg, Herning, Frederiksværk, Rødovre, Stenløse, Odder, Ishøj, Lystrup, Aabenraa, Vejle, Hjørring, Hedehusene, Søborg, Brøndby, Silkeborg, Skive, Lyngby, Herlev, Ringsted, Tilst, Ikast, Haslev, Birkerød, Værløse, Vanløse, Nakskov, Albertslund, Risskov, Sønderborg, Hvidovre, Vordingborg, Næstved, Valby, Esbjerg, Farum, Horsens, Charlottenlund, Aalborg, Svendborg, Ølstykke, Nyborg, Tårnby, Nørresundby, Gentofte, Hillerød, Rudersdal, Dragør, Holbæk, Glostrup, Frederikssund, Virum, Struer, Korsør, Hedensted, Hørsholm, Middelfart, Åbyhøj, Holstebro, Brønderslev, Solrød Strand, Taastrup, Haderslev, Roskilde, Køge, Hobro, Kalundborg, Nærum, Allerød, Varde, Brabrand, Grenaa, Jyllinge, Aarhus, Thisted, Rønne, København, Ballerup, Lillerød, Højbjerg, Helsingør, Gladsaxe, Randers, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Vallensbæk, Fredericia, Kokkedal, Slagelse, og Kolding, .

  Klik-og-hent for bakkegrus er en mulighed i de fleste regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

  Ses der på søgedata er det markant, at internet shoppere tit søger blandt andet bakkegrus tilbud og bakkegrus online. Derudover oplever vi typisk online shoppere efterspørge eksempelvis billig bakkegrus, bakkegrus priser og køb bakkegrus, foruden de velkendte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Stark.

  Bedste tilbud på bakkegrus

  Det er vældig overkommeligt for købere at prissammenligne på billige bakkegrus online på diverse internet foretagender, og ergo har langt de fleste firmaer på nettet været nødt til at nedskære udsalgspriserne på bakkegrus enormt, og i øvrigt præstere fri fragt.

  Det kan dog immervæk være nyttigt at granske nogle forskellige webshops efter udsalg og tilbud på bakkegrus online forinden du gennemfører din handel, således at du er på den sikre side med at få den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Man må blot være opmærksom på, at når en e-forretning frembyder billige bakkegrus online til en pris der anses for enormt billig, er det undertiden være et fingerpeg om en uægte e-forhandler. Kortbestillinger er imidlertid omfavnet af en lov, som hjælper folk imod bedrageriske forretninger på nettet.

  Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du overveje en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du tilstræber at afbetale omkostningerne til bakkegrus over et længere tidsrum. Dette tilbydes typisk ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de kendte byggekæder som fx Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg.

  Ved indkig i tendenserne står det markant, at internetbrugere typisk kigger efter eksempelvis billig bakkegrus og bakkegrus online. Foruden dette ser vi tit netshoppere lede efter for eksempel bakkegrus tilbud, bakkegrus priser og køb bakkegrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bakkegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

  Altid gode priser og kvalitet svarer” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-2 mm 0-8 mm 0-4 mm

  Mængder: 1 m3 25 kg 1000 kg 1 ton 500 kg 800 kg 25 kg 15 kg 20 kg

  Levering: i bigbag løst leveret vognlæs hent selv trailer afhentning i poser i løs vægt i sække

  Brands: Skalflex Weber

  Se nærmere på tidligere køberes bedømmelser

  Trustpilot indebærer en række stabile chancer for at kigge nærmere på ret mange nuværende brugeres anmeldelser og derved anbefaler vi, at du iagttager online forretningens kritik inden du shopper billige bakkegrus online.

  Facebook tilbyder på samme måde aldeles værdifulde genveje til at få et kig ind i webshoppens popularitet. Her er der mange internet outlets som giver folk mulighed for at publicere en kritik af købsoplevelsen, som lige så vel kan udnyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden nogen shopper billige bakkegrus online i en shop kan man egentlig tage stilling til netshoppens regler, det er dog almindeligvis ikke særlig spændende, især med de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

  Et andet alternativ kan være at finde ud af om e-butikken er tilsluttet e-mærket, siden det burde være et kendetegn for at online virksomheden imødekommer de opstillede regler, udover at online shoppen lejlighedsvis evalueres af fagfolk som har nøje kendskab til bestemmelserne på området.

  Dette er desuden din mulighed for at få bistand, hvis du får problemstillinger ved din shopping med bakkegrus. For øvrigt kan det anbefales at du er opmærksom på de mest essentielle vilkår i forbindelse med købet af bakkegrus online, fx den returneringsret internet forhandleren bruger.

  I relation til det er det også vigtigt, at man altid sikrer sin kvittering, således man en anden gang vil kunne eftervise sin bestilling af bakkegrus, uagtet om man har handlet hos Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Inger gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Karen L gav 4 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Ole Poulsen gav 5 stjerner

  Hurtigt og let

  Per A gav 5 stjerner

  Fuld tilfreds

  9 gode råd til når du køber online
  1Forinden nogen handler billige bakkegrus i en online butik behøver man principielt studere shoppens forretningsaftale, men det er almindeligvis et tidskrævende arbejde. I øvrigt kan det anbefales at kunden er omhyggelig omkring de mest basale reglementer i forbindelse med købet af billige bakkegrus online, for eksempel hvilken returneringsret online forretningen anvender.
  2Generelt går vi ind for at kontrollere hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærket, siden det er et tegn på at internet virksomheden opererer i overensstemmelse med de danske love, foruden at virksomheden en gang i mellem overvåges af fagfolk der har indsigt i de gældende vilkår. Forinden nogen handler billige bakkegrus hos en butik bør de uden tvivl studere forhandlerens vilkår.
  3En hel del online webshops yder levering uden omkostninger på bakkegrus, men undertiden påkræves det at der aftages for et bestemt beløb. Som alternativ burde du vælge den mest letkøbte fragtmetode, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Metoden viser sig jævnligt ligeledes ret let. Den mindst kostelige leveringsform vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
  4Den billigste fragtform kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, hvilket dog forudsætter at du lever lige ved e-forretningens tilholdssted. Den leveringsmanér kan vise sig at være meget afgørende ifald du skal bruge bakkegrus omgående. Alternativt så garanterer enkelte online virksomheder levering uden omkostninger, men typisk kun når du indkøber for et konkret beløb.
  5Antal dages levering kan vise sig at være særdeles central ifald man absolut skal bruge produkterne øjeblikkeligt, så i det øjemed er det ret på sin plads at vi gransker den estimerede leveringstid ved bakkegrus. Størstedelen af online varehuse annoncerer billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varenumre, som trods alt er påkrævet at orden realiseres tidligere end et fast tidspunkt.
  6Det er efterhånden vældig enkelt for købere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige bakkegrus på forskellige forhandlere på nettet, og altså frembyder flere online varehuse gebyrfri levering. Men det kan stadigvæk vise sig nyttigt at efterprøve en række internet forretninger efter rabat og tilbud før du bestiller, så man er usvigeligt sikker på at modtage den mest betalelige pris.
  7En hel del shops på nettet yder nu om stunder en lang række forskellige billige fragttyper til bakkegrus. En af de mest almindelige er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, som gør det muligt at hente bestillingen når du har lyst. Løsningen er altså særligt gnidningsløs, samt typisk derudover den billigste fragtmulighed.
  8Trustpilot leverer ganske belejlige chancer for at kigge på adskillige aktuelle køberes synspunkter og af den grund går vi ind for, at du tjekker internet forhandlerens vurderinger forinden du køber billige bakkegrus online. Facebook resulterer i endvidere stort set pæne metoder til at få kendskab til internet shoppens troværdighed.
  9Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omsluttet af en orden, som skærmer dig overfor fup forhandlere på nettet. Som en anden løsning kan du benytte en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du vil godtgøre betalingen af flere omgange.