Er du på udkig efter armeringsnet? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.821 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 armeringsnet inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.821 kr.Køb
3.739 kr.Køb
4.154 kr.Køb
4.224 kr.Køb
5.509 kr.Køb
7.619 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til pudsning til hegn til sokkel til facadepuds til puds til græs til planter til betongulv til vægge

Varianter: galvaniseret rustfri

Størrelser: 10 mm 7 mm 9 mm 5 mm 6 mm 4 mm 8 mm

Brands: Skalflex Weber Sanistål

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. Derfor bør du købe fra et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af armeringsnet.
Ifald du har brug for varerne hurtigt eller bare gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kan du overveje at transportere materialerne på eget initiativ. Det er især muligt i de store byggekæder.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du lede andre steder.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt udvalg af varer, imens nogle fokuserer på en bestemt varegruppe. Du kan reflektere over om det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, foruden blot armeringsnet.
Du kan finde forskelle i prisen på billige armeringsnet hos de forskellige online byggemarkeder. En del satser på de bedste priser, hvorimod øvrige har fokus på service. Du bør reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Du skal vide hvilke regler der gælder når du shopper online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Derfor bør du læse byggemarkedets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre findes i de større byer, og dermed har flertallet tilbuddet om at købe online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Af den grund kan man spare fragtomkostningen, samt ovenikøbet hente varerne hurtigere.
De store byggemarkeder forhandler produkter fra forskellige nicheshops, og dermed kan du vælge fra et stort sortiment af armeringsnet online.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede firmaer, som kan give øget troværdighed når man stopper online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker er eksperter i de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Altså kan du forvente en høj grad af begavet hjælp fra nogle med specialistviden i netop armeringsnet.
Mange specialiserede netbutikker står selv for produktion af produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en bedre pris.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter er iværksætterfirmaer, der typisk har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at handle armeringsnet online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

armeringsnet jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 personer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

armeringsnet silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

armeringsnet bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

armeringsnet harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du har adgang til ekstremt mange instruktioner og videoer online som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube tilbyder dig overvældende meget konstruktiv information, i særlig grad når du benytter den engelske version.
2Du må nødig fattes arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig fordelagtigt at have udstyret klar forinden du indleder dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at tillægge udgifterne hertil i byggeriets regnskab.
3For byggeprojekter udenfor har vind og vejr en afgørende rolle. På grund af dette bør du ofte holde øje med vejrudsigten i tiden op til dit byggeprojekt, så det ikke uventet begynder at regne i samme sekund som du er startet på dit avancerede projekt.
4Det er anbefalelsesværdigt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst når det kommer til omfattende projekter. Nogle ombygninger kræver flere end en enkelt person. Endvidere bør det være mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
5I god tid inden at du opstarter byggeriet kan det blive ret meningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være gældende regler for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Måske kan det blive aktuelt at du har de relevante materialer til disposition før du kaster dig over dit arbejde. Du kunne sammensætte en simpel note hvoraf der fremgår det du skal bruge, og dernæst efterse hvert eneste punkt, så du sikrer dig at du har husket alt.
7Du bør nødig negligere dit velbefindende, så husk arbejdstøj herunder fod- og hovedbeklædning der hjælper dig mod eventuelle risici. Det er vigtigt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, især ifald du ikke køber hjælp fra en fagperson.
8Husk at gennemtænke hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere burde fremskaffe assistance fra en fagperson til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du sikrer dig assistance fra en fagperson er det lukrativt at notere prisoverslag fra diverse leverandører.
9I nogle tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det kan man få hvis renoveringen er miljøvenligt. Det forudsætter altså at renoveringen har en positiv indvirkning på naturen.
10I mange tilfælde vil det være vigtigt at have et regnskab for istandsættelsen, så du har styr på omkostningerne. Det vil være behjælpeligt at notere alle udgiftsposter, og bagefter finde frem til mulige tilbud på dem alle sammen.
11Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til succes med byggeriet. Du bør overveje at lave en strømlinet køreplan, der viser hvilke gøremål du vil lave hvornår, inklusiv en prioriteringsliste. Vær konkret idet du sammensætter din arbejdsplan.
12Der viser sig som regel uventede problemstillinger når det handler om store opgaver, og herved kan det være vigtigt at der afsættes god tid i køreplanen, med formålet om at man føler sig tryg ved at man når det til siden.
De bedst vurderede byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket jo er rigtig overlegent. Scoren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er yderst godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og alene 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som altså er enormt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

Masser af shops på nettet tilbyder nu til dags en lang række forskellige billige former for fragt til armeringsnet. En af de mest moderne er efterhånden at afsende til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente produkterne når du har mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig meget fremkommelig, samt typisk endda den mest billige fragtform.

Du kunne derudover tænke over at få varerne leveret til din bopæl eller til din arbejdsplads. Løsningen er i mange tilfælde en sjat mindre billig, men omvendt virkelig gnidningsløs for armeringsnet online. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, som desværre beroer på at du er med kort afstand til internet shoppens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på armeringsnet er selvfølgelig super vital hvis vi skal bruge dine nye varer om et øjeblik, og derfor er det komplet relevant at man kontrollerer leveringstiden ved armeringsnet. Flere e-butikker i Danmark – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – lover billig 1 dags fragt på en række varer online, men glem ikke at det kræver at ordren aflægges tidligere end et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produktet betjent forinden medarbejderne tager hjem.

Nogle internet varehuse garanterer fragt uden beregning på armeringsnet online, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at du bestiller for et præcist beløb. Derudover bør du overveje den mest billige metode til levering, der gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til en pakkeshop.

En del byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor man køber billig armeringsnet hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma og Davidsen. Byggemarkederne foreslår blandt andet click-and-collect på armeringsnet i følgende områder:

Frederiksberg, Randers, Rødovre, Frederikssund, Brabrand, Dragør, Værløse, Ballerup, Valby, Nakskov, Odense, Silkeborg, Hørsholm, Kalundborg, København, Thisted, Nyborg, Holbæk, Charlottenlund, Aarhus, Ølstykke, Ishøj, Skive, Haslev, Lyngby, Jyllinge, Vanløse, Aalborg, Ikast, Hvidovre, Solrød Strand, Middelfart, Helsingør, Aabenraa, Glostrup, Højbjerg, Kokkedal, Svendborg, Brønshøj, Nykøbing Falster, Sønderborg, Holstebro, Nærum, Risskov, Stenløse, Søborg, Birkerød, Struer, Greve, Kolding, Brønderslev, Fredericia, Haderslev, Næstved, Esbjerg, Frederiksværk, Tårnby, Brøndby, Lystrup, Skanderborg, Hedensted, Taastrup, Albertslund, Herlev, Hedehusene, Roskilde, Farum, Tilst, Allerød, Hobro, Korsør, Rønne, Vordingborg, Virum, Frederikshavn, Køge, Horsens, Gladsaxe, Slagelse, Åbyhøj, Gentofte, Hillerød, Grenaa, Ringsted, Rudersdal, Vejle, Nørresundby, Vallensbæk, Hjørring, Lillerød, Odder, Viborg, Herning, og Varde, .

Afhentning ift. armeringsnet er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland) og Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland).

Ved indkig i statistikkerne står det tydeligt, at online shoppere mange gange søger blandt andet armeringsnet priser og køb armeringsnet. Foruden dette ser vi mange gange online shoppere søge efter bl.a. armeringsnet online, billig armeringsnet samt armeringsnet tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

Rabat på armeringsnet

Det er i dag vældig ukompliceret for forbrugerne at vurdere prisniveauet på billige armeringsnet online fra diverse e-shops, og ergo har flertallet af forretninger på nettet set sig tvunget til at stampe priserne på armeringsnet markant, og ydermere garantere fragt uden omkostninger.

Det kan dog til hver en tid vise sig lukrativt at analysere forskellige internet handler efter billige priser på armeringsnet online forinden du gennemfører din handel, så man er skråsikker på at få den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Du bør bare huske på, at hvis en shop sælger billige armeringsnet online til salg for en tilbudspris der kan ses som usædvanlig billig, så er det mange gange være et signal om en uærlig internet forhandler. Shopping med kort er trods alt omfattet af en ordning, som støtter kunden overfor snydagtige internet selskaber.

Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du udnytte en løsning fra for eksempel ViaBill, når du har i sinde at klare betalingen af armeringsnet over tid. Dette fås ofte i niche netbutikker, men dog sjældent de gængse byggecentre som for eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Når der ses på tallene står det klart, at online shoppere typisk søger eksempelvis billig armeringsnet og køb armeringsnet. Man ser desuden som regel netshoppere søge blandt andet armeringsnet online, armeringsnet priser samt armeringsnet tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg armeringsnet er 2821 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

Lynhurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til græs til planter til puds til betongulv til vægge til hegn til sokkel til pudsning til facadepuds

Varianter: galvaniseret rustfri

Størrelser: 10 mm 9 mm 8 mm 5 mm 4 mm 7 mm 6 mm

Brands: Weber Skalflex Sanistål

Tjek tidligere brugeres ratings

Trustpilot tilbyder dig nogenlunde fornemme genveje til at se nøjere på diverse nuværende køberes reflektioner og på grund af dette er det at foretrække, at du tjekker e-forretningens bedømmelser inden du lægger din bestilling på billige armeringsnet online.

Facebook frembringer lignende stort set troværdige løsninger til at få kendskab til online webshoppens kundefokus. Herinde møder vi mange online firmaer som giver kunderne mulighed for at forfatte en vurdering af ordreforløbet, hvilket tilmed bør benyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk køber billige armeringsnet online hos en webshop kan man reelt bese forhandlerens forretningsvilkår, dog er det normalt et omfattende arbejde, især med de gængse byggekæder som Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Stark.

En nemmere løsning kan være at granske om netbutikken er medlem af e-mærket, hvilket er et bevis på at online butikken opererer i overensstemmelse med de officielle regler, og at internet forretningen jævnligt ses til af eksperter der har meget erfaring med de gældende regler.

Derudover tilbydes du lejlighed til support, når du udsættes for vanskeligheder med din bestilling af armeringsnet. Endvidere er det prisværdigt at køberen er opmærksom på de grundlæggende reglementer der indvirker på købet af armeringsnet online, for eksempel hvilken returneringsret internet butikken kører med.

I den forbindelse er det ligeledes essesentielt, at man til enhver tid sikrer ens ordremail, således man altid kan dokumentere købet af armeringsnet, uafhængig af om man shopper fra Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan eller Jem og Fix.

Christian Nielsen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Susanne Christiansen gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Michael gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Birthe Kristensen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 tips til din online shopping
1Nogle få internet butikker sikrer fragt uden beregning på armeringsnet, men tit kun ifald du aftager for en bestemt pris. I øvrigt må du foretrække den mest billige fragtmulighed, hvilket gerne vil blive at få bragt ordren til et afhentningssted. Muligheden bliver typisk til gengæld yderst nem. Den mest prisbevidste leveringsmanér vil dog altid være at hente varerne selv.
2Generelt slår vi et slag for at finde ud af om online firmaet er medlem af e-mærket, som ofte er en påvisning af at netshoppen lever op til de danske love, samt at internet forhandleren fra tid til anden kontrolleres af fagmænd som forstår lovgivningen. Forud for at folk bestiller billige armeringsnet i en internet butik kan man egentlig betragte webshoppens handelsvilkår.
3Antal dages levering er jo virkelig bestemmende ifald vi skal bruge varerne nu og her, så herved er det faktisk relevant at du finder den estimerede leveringsdato for armeringsnet. Adskillige online webshops giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af produkter, men husk at det er regnet ud fra at ordren placeres forinden et aftalt klokkeslæt.
4Det er i dag temmelig gnidningsløst for os alle at finde de laveste priser online på billige armeringsnet på forskellige internet virksomheder, og for det garanterer mange online webshops fragt uden omkostninger. Dog kan det til hver en tid blive profitabelt at prøve en række internet foretagender efter tilbud og udsalg før du køber, så man er sikker på at få fat i den skarpeste pris.
5Adskillige internet selskaber udlover heldigvis flere billige leveringsløsninger til armeringsnet. Det mest almindelige er i øjeblikket pakkeshops, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine nye varer når du har mulighed for det. Den er jo ualmindeligt enkel, og ofte endda den billigste fragtløsning.
6Forud for at nogen køber billige armeringsnet i en online shop behøver de utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af dens handelsvilkår, men det er bare et omfattende arbejde. Ydermere anbefales det at man er på vagt for de mest aktuelle reglementer gældende for bestillingen af billige armeringsnet online, som eksempelvis den ombytningspolitik webbutikken lover.
7Den mest betalelige type af levering vil til enhver tid være at hente ordren selv, som desværre afhænger af at du befinder dig nærved e-handlens lager. Den fragtmetode kan vise sig at være særdeles bestemmende ifald man mangler armeringsnet nu og her. Alternativt så sikrer enkelte e-forretninger i Danmark levering uden beregning, men i reglen er det kun gældende hvis du shopper for en præcis sum.
8Vi går generelt ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfavnet af et regelsæt, der sikrer dig som kunde overfor falske online outlets. Som en anden løsning kunne du overveje et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at godtgøre regningen over en periode.
9Trustpilot genererer rigtig gavnlige muligheder for at eftersøge en stor gruppe aktuelle konsumenters oplevelser og derfor kan det være til hjælp, at du kigger på e-firmaets ratings før du handler billige armeringsnet online. Facebook leverer på samme måde super pæne chancer for at få kendskab til internet shoppens pålidelighed.