Er du på udkig efter akustikplader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 akustikplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til væggen til loft til print til oplimning

Varianter: med tryk med kunst med motiv med huller med stof med lys med print

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kan du tænke over at hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed muligt ved de udbredte byggekæder.
For de fleste er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at shoppe hos en netbutik, som giver tips og tricks til valg af akustikplader.
Du skal kende de regler butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du læse byggeshoppens regler.
Flere byggecentre præsterer et bredt sortiment af produkter, imens nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, udover bare akustikplader.
Der er variationer i priserne på billige akustikplader fra byggecenter til byggecenter. Enkelte tilbyder lave priser, hvorimod andre har service. Du må afveje hvad du foretrækker.
Det er absolut utrolig relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder udbyder produkter fra alle mulige nicheshops, og takket være dette kan du vælge fra et bredt udvalg af akustikplader online.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte butikker, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder har butikker i hele landet, og som følge af det har folk adgang til at handle online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derfor kan du undvære leveringsgebyret, samt samtidig have produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
Størsteparten af webshops i små nicher er mindre firmaer, som typisk er danske, måske endda lokalt fra dit område. Dem støtter du når du køber akustikplader online fra deres webshop.
De fleste nichespecifikke webshops har en dyb forståelse for deres produkter, da de kun sælger disse produkter. Derigennem kan du få en høj grad af erfaren vejledning fra personale med specialistviden i netop akustikplader.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af omkring 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

akustikplader silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

akustikplader jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

akustikplader bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

akustikplader harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du skal på ingen måde nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse såsom hoved- og fodbeklædning som skåner dig overfor potentielle ulykker. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i byggeriet, specielt hvis du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
2Det er muligt at få offentlig støtte til ombygninger. Det får man i tilfælde af at byggeriet bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte beroer altså på at projektet har betydning for planeten.
3Inden du indleder byggeriet må det være ubeskriveligt fundamentalt at være sikker på, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være mange regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Der findes utallige artikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube er anvendeligt med rigelig nyttig oplysning, navnligt forudsat at du kigger i hele verden.
5Det er afgørende at have lavet et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har kontrol over udgifterne. Det bør være en fordel at nedskrive hver enkelt udgift, hvorefter man kan finde frem til mulige tilbud på hver enkelt.
6Det bør overvejes at indhente assistance til byggearbejdet, hovedsageligt når der er tale om store ombygninger. Omfattende byggeprojekter kræver flere mennesker. Ydermere vil det blive bedre og mere minderigt når man er flere om opgaven.
7Der præsenterer sig jævnligt utidige problemstillinger når det gælder store opgaver, og pga. dette vil det være værdifuldt at man afsætter nok plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
8Man må for alt i verden ikke mangle udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig en fordel at du har grejet klar til brug akkurat som du indleder byggeriet. Desuden er det afgørende at inkludere disse udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
9Måske det burdes overvejes hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du må anskaffe professionel assistance til færdiggørelsen af det. Ifald du benytter hjælp fra en professionel vil det normalt være en god idé at modtage priser fra forskellige foretagender.
10For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Således kan du tit lægge mærke til meldingerne om vejret når du nærmer dig byggeriets start, så det ikke pludselig starter med at vælte ned i samme sekund som du står midt i det svære byggeprojekt.
11Godt forarbejde bliver metoden til at lykkes med byggeprocessen. Du må have en klar arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, med en dertilhørende rækkefølge. Husk at være konkret i udarbejdelsen af din strategi.
12Potentielt kan det blive vigtigt at have de nødvendige bygningsmaterialer disponible i god tid før du går i gang med projektet. Du kunne med fordel lave en hurtig note som indeholder det der bliver brug for, og dernæst eftergå listen, så du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
De højest ratede byggemarkeder
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er temmelig imponerende. Scoren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er utrolig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ultra beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % giver toprating, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål til akustikplader

 • Hvad er akustikplader?
 • Hvad koster akustikplader?
 • Akustikplader hvor meget?
 • Hvad er akustikplader lavet af?
 • Hvilken slags levering skal jeg vælge?

  Masser af internet shops udlover nu mange forskellige billige metoder til levering til akustikplader. En der er meget anvendt er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv henter pakken den dag der passer dig. Den er altså meget praktisk, samt ofte endvidere den mindst kostelige leveringsversion.

  Du kan endvidere overveje at vælge afsending til din lejlighed eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen er almindeligvis en kende mere omkostningsfuld, men desuden super let gængelig med akustikplader online. Den billigste leveringsmanér er dog selv at hente varerne, som desværre forudsætter at du er med kort afstand til internet forretningens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Antal dages levering på akustikplader er naturligvis usædvanlig vigtig forudsat du har behov for dine nye produkter om få sekunder, og herved er det selvfølgelig afgørende at man checker den estimerede leveringsdato ved akustikplader. Mange e-firmaer i Danmark – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig levering på næste hverdag på mange produkter online, men glem ikke at det er afhængig af at bestillingen anbringes inden et givent klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få varerne distribueret forud for at personalet har fri.

  En hel del e-firmaer tilbyder fragtfri levering på akustikplader online, men tit stiller det krav om at der handles for en konkret sum. I øvrigt burde man udvælge den mest billige leveringsversion, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et afhentningssted.

  En stor portion byggemarkedskæder tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig akustikplader på nettet og selv henter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg og Davidsen. Byggecentrene frembyder for eksempel click-and-collect på akustikplader i følgende områder:

  Ikast, Holstebro, Rønne, Vejle, Albertslund, Brøndby, Brønderslev, Ølstykke, Tårnby, Kolding, Herning, Gladsaxe, Dragør, Værløse, Thisted, Solrød Strand, Hørsholm, Jyllinge, Nyborg, Gentofte, Brabrand, Risskov, Struer, Birkerød, København, Svendborg, Kokkedal, Nærum, Skanderborg, Rudersdal, Fredericia, Farum, Taastrup, Helsingør, Hvidovre, Aarhus, Tilst, Brønshøj, Frederikshavn, Vordingborg, Silkeborg, Vanløse, Nakskov, Nykøbing Falster, Aalborg, Varde, Virum, Ringsted, Roskilde, Viborg, Frederiksværk, Glostrup, Ishøj, Middelfart, Herlev, Valby, Hedensted, Allerød, Korsør, Randers, Højbjerg, Hjørring, Skive, Kalundborg, Frederiksberg, Haderslev, Nørresundby, Holbæk, Esbjerg, Charlottenlund, Næstved, Ballerup, Slagelse, Åbyhøj, Rødovre, Sønderborg, Lyngby, Odder, Lystrup, Horsens, Frederikssund, Aabenraa, Lillerød, Hillerød, Køge, Hobro, Grenaa, Vallensbæk, Søborg, Greve, Haslev, Hedehusene, Odense, og Stenløse, .

  Afhentning ift. akustikplader er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Amager, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark).

  Når man ser på tendenserne står det tydeligt, at internet shoppere som regel leder efter for eksempel akustikplader tilbud og akustikplader priser. Foruden dette oplever vi som regel netshoppere efterspørge eksempelvis akustikplader online, billig akustikplader samt køb akustikplader, plus de store byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan og Bauhaus.

  Gode tilbud på akustikplader

  Det er i dag særdeles let gængeligt for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige akustikplader online i blandt diverse internet varehuse, og følgelig har flere webbutikker været nødt til at presse udsalgspriserne på akustikplader helt i bund, og endda frembyde gratis levering.

  Derfor kan det alligevel vise sig udbytterigt at kigge forbi diverse e-shops efter tilbud og udsalg på akustikplader online forud for at du bestiller, således at du er velinformeret til at få den mest billige pris. Kig ikke bare hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark og Davidsen.

  Man må lige meget hvad være omhyggelig med, at ifald en shop udlover billige akustikplader online til salg for en pris der anses for ufattelig beskeden, burde det mange gange være et symbol på en fup internet handler. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omsluttet af en ordning, der værner kunden imod uægte internet firmaer.

  Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, såfremt du hellere vil afbetale pengene til akustikplader i flere bidder. Det fås som regel hos nicheforhandlere, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som fx 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

  Ved kig i statistikkerne er det markant, at internetbrugere jævnligt søger efter for eksempel akustikplader online og akustikplader priser. Derudover oplever vi mange gange mennesker lede efter eksempelvis billig akustikplader, køb akustikplader og akustikplader tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg akustikplader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  God til prisen” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til loft til print til oplimning til væggen

  Varianter: med huller med stof med motiv med tryk med kunst med print med lys

  Udforsk tidligere kunders anmeldelser

  Trustpilot indebærer altid relevante muligheder for at betragte mange forhenværende kunders opfattelser og derfor tilråder vi, at du ser nærmere på e-forretningens kritik før du shopper billige akustikplader online.

  Facebook indebærer desuden nogenlunde anstændige chancer for at få en idé om online firmaets pålidelighed. Herinde ser vi en række webbutikker hvor det er muligt at notere en kritik af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel må anvendes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at folk shopper billige akustikplader online på en webshop kan man sådan set se på butikkens forretningsvilkår, men det er ofte ikke videre interessant, i særdeleshed på de udbredte byggecentre som Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus.

  En nemmere løsning kan være at bemærke om internet shoppen er e-mærke tilsluttet, eftersom det skulle være en sikkerhed for at online butikken efterlever de officielle danske regler, og at netshoppen regelmæssigt revurderes af fagfolk som kender retningslinjerne.

  Desuden tilbydes du mulighed for en håndsrækning, hvis du udsættes for vanskeligheder med dit køb af akustikplader. Tilsvarende går vi ind for at du er obs på de mest centrale regler der kan have indvirkning på bestillingen af akustikplader online, som for eksempel den byttepolitik e-forretningen bruger.

  Her er det samtidig essesentielt, at man permanent bevarer ens kvittering, så man senere kan vidne om sin bestilling af akustikplader, hvad end man har købt hos Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg eller 10-4.

  Susanne Jørgensen gav 5 stjerner

  Fremragende service

  Per O gav 4 stjerner

  God service og hurtig levering

  Lars Knudsen gav 5 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  Camilla Andersen gav 4 stjerner

  Fik varen på under 24 timer

  9 gode råd til online indkøb
  1Leveringsdygtigheden er selvfølgelig virkelig afgørende såfremt du behøver dine nye produkter om et øjeblik, og af den grund er det fuldt ud relevant at vi studerer den estimerede leveringstid for akustikplader. Flere online virksomheder yder billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre, som dog forudsætter at bestillingen køres igennem før et fast klokkeslæt.
  2Trustpilot bringer dig egentlig nyttige genveje til at tyde en hel del forhenværende kunders opfattelser og herved foreslåes det, at du verificerer online webshoppens bedømmelser før du køber billige akustikplader online. Facebook fremskaffer også temmelig uafhængige chancer for at få en idé om online forretningens pålidelighed.
  3Generelt går vi ind for at undersøge hvorvidt netbutikken er støttet af e-mærket, hvilket er en tilkendegivelse af at online firmaet forstår de opstillede regler, udover at online webshoppen lejlighedsvis undersøges af sagkyndige som mestrer de gældende regulativer. Forinden nogen bestiller billige akustikplader i en internet shop behøver de principielt betragte forhandlerens handelsbetingelser.
  4En række internet virksomheder frembyder gratis levering på akustikplader, men for det meste kun ifald man handler for en konkret pris. Som alternativ må man udvælge den mest letkøbte mulighed for fragt, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til en pakkeshop. Muligheden er af og til ligeledes rigtig let gængelig. Den mest prisbevidste leveringstype er dog at hente ordren selv.
  5Mange forretninger på nettet frembyder i dag en lang række forskellige billige leveringsformer til akustikplader. En der er meget anvendt er i øjeblikket afhentningssteder, som gør at du kan hente varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo ultra enkel, samt typisk tillige den mest letkøbte leveringsmåde.
  6Den mest betalelige leveringsform kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men det stiller krav om at du bor lige ved webshoppens hjemsted. Den fragtmulighed er naturligvis særligt udslagsgivende når du skal bruge akustikplader fluks. Alternativt så sikrer nogle enkelte internet forretninger fri fragt, men oftest er det så præmissen at der shoppes for et konkret beløb.
  7Det er efterhånden super let for enhver at søge sig frem til priser online på billige akustikplader i blandt diverse online virksomheder, og derved lover langt de fleste forhandlere på nettet billig levering. Til gengæld kan det immervæk blive profitabelt at checke enkelte online webshops efter tilbud og udsalg før du bestiller, så man er garanteret at få fat i den bedste pris.
  8Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfattet af en lov, som beskytter dig imod uægte internet selskaber. Som alternativ bør du overveje en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du har til hensigt at finansiere omkostningerne over tid.
  9Før nogen shopper billige akustikplader på en butik kunne de reelt studere webbutikkens vilkår, dog er det almindeligvis en omfattende opgave. I øvrigt anbefales det at køber er obs på de mest aktuelle retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige akustikplader online, fx hvilken byttepolitik online virksomheden lover.