Er du på udkig efter akustikloft? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 akustikloft inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have produkterne nu og her eller bare gerne vil slippe for fragten, så kan du overveje at transportere varerne på egen hånd. Dette er i høj grad et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
For de fleste er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Hermed er det en fordel at købe fra en online byggeshop, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring akustikloft.
Det er helt klart utrolig relevant at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige akustikloft fra byggekæde til byggekæde. En del giver de bedste tilbud, hvorimod øvrige tilbyder en høj grad af service. Du bør gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder når du handler online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor læse virksomhedens regler.
Flere byggekæder tilbyder et stort produktudvalg, imens andre har fokus på en enkelt type af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover bare akustikloft.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder samler produkter fra mange specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort udvalg af akustikloft online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige nær dig, og derved har folk valget om at købe online og fragte varerne personligt. Af den grund er der mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, samt sågar hente produkterne straks.
De store byggekæder er populære og velkendte forretninger, hvilket bidrager til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på internettet er små firmaer, der typisk er danske, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem hjælper du ved at bestille akustikloft online på deres hjemmeside.
Hovedparten af niche netbutikker er producenter af de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få en skarpere pris.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er specialister i det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre varer. Pga. dette vil du modtage mere informativ rådgivning fra nogle som er eksperter i netop akustikloft.
De 10 største byggemarkeder
akustikloft bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

akustikloft silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

akustikloft harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

akustikloft jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i de 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der viser sig uden tvivl ubelejlige problematikker når det handler om omfattende opgaver, og følgelig vurderes det værdifuldt at man afsætter god nok plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
2Måske du burde vurdere hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du hellere skal investere i hjælp fra en fagmand til områder af det. Når du benytter assistance fra en fagperson er det en god idé at søge en pris fra flere foretagender.
3Man kan forsøge at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det fås såfremt ombygningen er CO2-besparende. Støtten kræver altså at renoveringen gør en positiv forskel for klimaet.
4Godt forarbejde viser sig som metoden til at komme i mål med projektet. Du bør overveje at sammensætte en effektiv strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du laver planen.
5Der ligger stribevis af artikler og videoer på nettet som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube supporterer dig med store mængder brugbar information, navnligt ifald man kigger i hele verden.
6Før du igangsætter byggeprocessen må det være temmelig vigtigt at sikre sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl vil der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
7Potentielt kan det vise sig essentielt at du har de fornødne byggematerialer parat forinden du påbegynder arbejdet. Du kan nedskrive en punktforms indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt du skal bruge, og så gennemløbe hvert enkelt punkt, hvormed du er overbevist om at du har styr på det.
8Det kan vise sig nyttigt at indhente assistance til byggeprocessen, hovedsageligt såfremt det er krævende projekter. Krævende byggerier kræver flere end en enkelt person. Desuden viser det sig mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
9Man skal ikke undvære udstyr. Tit vil det vise sig uundværligt at du har grejet til disposition forinden du påbegynder dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at medtage de her udgifter i budgettet.
10Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have et udgiftsbudget for renoveringen, så man har styr på økonomien. Det kan blive en god idé at beskrive hver eneste udgift, og efterfølgende notere billige priser på hver enkelt.
11Du skal aldrig nogensinde gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj såsom sikkerhedssko som beskyttelse mod potentielle uheld. Det er uundværligt med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, især såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
12For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr stor betydning. Derfor kan du regelmæssigt tjekke vejrmeldingerne i perioden for byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden varsel går i gang med at vælte ned når du lige er startet på det omfattende byggeprojekt.
Danskernes favorit byggecentre
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor hele 84 % giver toprating, og alene 2 % giver 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som naturligvis er virkelig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er absolut beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er virkelig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

Flere internet shops udlover nu om dage en lang række forskellige billige metoder til levering til akustikloft. Det mest almindelige er lige nu levering til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente dine nye produkter præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig i høj grad ukompliceret, samt oftest også den mest betalelige fragttype.

Du kan lige så vel overveje at få ordren bragt til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden bliver almindeligvis en anelse mere bekostelig, men ydermere meget enkel ved køb af akustikloft online. Den mest letkøbte leveringsmetode kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, hvilket nødvendiggør at du er i kort afstand af internet forhandlerens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på akustikloft kan vise sig at være ret så væsentlig såfremt vi mangler produkterne med det samme, og med det formål er det selvsagt væsentligt at man gransker det estimerede leveringstidspunkt på akustikloft. En lang række e-forretninger – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre online, men som trods alt er regnet ud fra at bestillingen laves forud for et nøjagtigt klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få produktet pakket før personalet har fyraften.

Flere outlets på nettet byder på levering uden beregning på akustikloft online, men undertiden er det så nødvendigt at der indkøbes for en fastsat sum. Desuden kunne du gribe den prisbilligste type af levering, der tit vil blive at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted.

En lang række byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor man køber billig akustikloft online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Davidsen. De foreslår bl.a. klik-og-hent på akustikloft i følgende områder:

Kolding, Nykøbing Falster, Vordingborg, Ikast, Varde, Holstebro, Ringsted, Silkeborg, Charlottenlund, Greve, Birkerød, Hedensted, Thisted, Rønne, Dragør, Struer, Roskilde, Allerød, Brabrand, Sønderborg, Odder, Holbæk, Hobro, Nyborg, Tårnby, Skive, Brønshøj, Kokkedal, Aarhus, Helsingør, Kalundborg, Svendborg, Horsens, Valby, Søborg, Frederiksværk, Gentofte, Randers, Slagelse, Frederikshavn, Åbyhøj, Vanløse, Glostrup, Albertslund, Ishøj, Frederiksberg, Hvidovre, Nærum, Jyllinge, Hørsholm, Aalborg, Lillerød, Haderslev, Vallensbæk, Brønderslev, Vejle, Herlev, Skanderborg, Gladsaxe, Højbjerg, Farum, Stenløse, Haslev, Esbjerg, Nakskov, Hjørring, Næstved, Rudersdal, Rødovre, Risskov, Værløse, Korsør, Odense, Ølstykke, Taastrup, Nørresundby, Herning, København, Køge, Fredericia, Viborg, Brøndby, Ballerup, Aabenraa, Hillerød, Virum, Solrød Strand, Middelfart, Grenaa, Lystrup, Hedehusene, Lyngby, Frederikssund, og Tilst, .

Klik-og-hent for akustikloft er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland).

Når der ses på tallene fremstår det tydeligt, at online shoppere ofte leder efter fx akustikloft priser og akustikloft online. Derudover oplever man typisk netshoppere søge efter eksempelvis akustikloft tilbud, billig akustikloft og køb akustikloft, plus de store byggecentre som 10-4, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

Spar penge på akustikloft

Det er meget let for folk at analysere priser på billige akustikloft online på flere webbutikker, og derved har flertallet af webbutikker set sig nødsaget til at nedsætte priserne på akustikloft markant, og derudover tilbyde levering uden betaling.

Det kan dog immervæk være lukrativt at eftergå flere internet selskaber efter tilbud og udsalg på akustikloft online før du gennemfører din handel, så man er garanteret at indhente den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg og Jem og Fix.

Man må imidlertid være klar over, at ifald en e-butik annoncerer billige akustikloft online for en udsalgspris der kan ses som enormt favorabel, så burde det ofte være et karakteristika der viser en uoprigtig online webshop. Shopping med kort er imidlertid indbefattet af en forordning, som passer på køberen imod uærlige online selskaber.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ kan du udnytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du har til hensigt at finansiere beløbet til akustikloft senere. Det tilbydes typisk hos nicheforhandlere, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Ved indkig i søgedata bliver det klart, at internetbrugere tit leder efter eksempelvis billig akustikloft og akustikloft online. Vi ser desuden tit internet shoppere lede efter for eksempel køb akustikloft, akustikloft tilbud og akustikloft priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg akustikloft er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

Fornuftig pris” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Tjek folks anbefalinger

Trustpilot genererer en del hensigtsmæssige løsninger til at fortolke flere andre forbrugeres erfaringer og derfor er det prisværdigt, at du betragter online webshoppens bedømmelser forud for at du køber billige akustikloft online.

Facebook forærer dig derudover visse udmærkede chancer for at få indsigt i e-firmaets kundetilfredshed. Desuden møder vi en del internet virksomheder hvor kunder kan udforme en anmeldelse af købsoplevelsen, som tillige burde bruges til at vurdere kundetilfredsheden.

Forinden nogen handler billige akustikloft online hos en netbutik kunne man på en vis måde få overblik over e-butikkens betingelser, men det er undertiden ikke særlig morsomt, specielt på de gængse byggecentre som Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix og Stark.

En nemmere løsning kunne derfor være at bemærke hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærket, hvilket generelt er et billede på at internet firmaet lever op til den officielle danske lovgivning, udover at internet webshoppen fra tid til anden besigtiges af specialister der kender de gældende vilkår.

Det giver dig genvej til at blive assisteret, såfremt du forvoldes dilemmaer i forbindelse med din shopping med akustikloft. Tillige går vi ind for at kunden er oppe på mærkerne omkring de fundamentale regler der kan influere på bestillingen af akustikloft online, eksempelvis den byttepolitik internet webshoppen kører med.

I relation til det er det også essesentielt, at man til enhver tid beholder ens kvitteringsmail, så man en anden gang kan bevidne bestillingen af akustikloft, ligegyldig om man har bestilt ved XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4 eller Bauhaus.

Helle Pedersen gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Jette Jørgensen gav 4 stjerner

Det var godt !

Louise Christensen gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Per gav 4 stjerner

Helt i orden.

9 gode råd til din online shopping
1En række online outlets byder på gratis fragt på akustikloft, men ofte stiller det krav om at man aftager for en fastsat pris. I øvrigt kan du tage den mest prisbevidste type af levering, hvilket oftest er at få fragtmanden til at køre produkterne til en pakkeshop. Metoden viser sig i regelen derudover i høj grad praktisk. Den mindst kostelige leveringsløsning vil dog altid være at hente varerne selv.
2Trustpilot bringer dig faktisk gode løsninger til at verificere ret mange nuværende konsumenters observationer og derved slår vi et slag for, at du studerer e-forretningens anmeldelser før du bestiller billige akustikloft online. Facebook tilbyder dig tilsvarende en del gode metoder til at få en idé om online firmaets popularitet.
3Vi anbefaler at undersøge hvorvidt internet selskabet er e-mærke tilsluttet, siden det ofte er en indikation om at internet shoppen opfylder de danske love, samt at hjemmesiden løbende gennemses af specialister som forstår retningslinjerne. Forinden nogen bestiller billige akustikloft hos en butik burde de utvivlsomt studere forhandlerens vilkår.
4Vi tilråder betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er en del af en forordning, som skærmer køber imod falske internet varehuse. Som alternativ bør du vælge en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du agter at klare regningen af flere omgange.
5Den mest betalelige leveringsversion vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, men den mulighed betinges af at du har bopæl med kort afstand til e-shoppens hjemsted. Den metode til levering kan i nogle tilfælde være ret så betydningsfuld i tilfælde af at vi behøver akustikloft fluks. Alternativt så garanterer en hel del butikker på nettet fragt uden omkostninger, men oftest påkræves det at man bestiller for en fastsat sum.
6Det er jo efterhånden særligt smart for internetbrugere at sammenligne priser online på billige akustikloft fra diverse e-forretninger, og følgelig frembyder mange online outlets gratis levering. Det kan dog imidlertid være tiden værd at kontrollere diverse e-forhandlere efter tilbud og udsalg før du placerer ordren, sådan at man er på den sikre side med at opnå den billigste pris.
7Leveringsdygtigheden er jo ret så betydningsfuld hvis man har behov for produkterne inden for kort tid, og af den grund er det ret så meningsfuldt at man dobbelttjekker den forventede leveringstid ved akustikloft. En del internet butikker tilbyder billig 1 hverdags levering på mange af butikkens varenumre, som dog påkræver at ordren gennemføres forud for et konkret klokkeslæt.
8Forinden folk handler billige akustikloft hos en forretning på nettet kunne de for at være sikker overveje forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog mange gange ikke specielt ophidsende. Tilsvarende er det godt at køber er sat ind i de elementære betingelser der influerer på bestillingen af billige akustikloft online, som eksempelvis hvilken returneringsret virksomheden garanterer.
9Flere internet shops frembyder i øjeblikket diverse forskellige billige metoder til levering til akustikloft. En af de mest anvendte er i dag at få leveret til et udleveringssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente varerne lige når det passer dig. Den er nemlig ret nem, og desuden desuden den mest betalelige leveringsmanér.