Er du på udkig efter afretningsgrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg afretningsgrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 1 m3 25 kg 25 kg 20 kg 500 kg 1000 kg 1 ton 15 kg 800 kg

Levering: i sække i løs vægt i poser vognlæs i bigbag hent selv løst leveret afhentning trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i priserne på billige afretningsgrus fra byggecenter til byggecenter. En del har fokus på billige priser, imens nogle har fokus på en høj grad af service. Du skal gennemtænke hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggecentre har et bredt varesortiment, og nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan tænke på om det er afgørende for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot afretningsgrus.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du læse webshoppens betingelser.
Det er naturligvis super vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt ved de kendte byggekæder.
For nogle er byggeri lig med massevis af spørgsmål. Af den grund kan du med fordel vælge et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få sparring omkring afretningsgrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og herigennem har man mulighed for at handle online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem er der mulighed for at undgå fragten, samt samtidig have varerne med det samme.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede butikker, som kan give øget sikkerhed når du shopper online. Det kan du se en fordel i.
De udbredte byggecentre tilbyder varer fra forskellige producenter, hvorfor du så kan vælge fra et bredt udvalg af afretningsgrus online.

Nichewebshop

Hovedparten af online nichebutikker producerer selv de produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få lavere priser.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er eksperter i deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem formår de at yde mere informativ service fra ansatte som er specialister i lige præcis afretningsgrus.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsfirmaer, der oftest drives i Danmark, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler afretningsgrus online på deres hjemmeside.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag over 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

afretningsgrus silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

afretningsgrus jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

afretningsgrus bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

afretningsgrus harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Af den årsag bør du jævnligt tjekke vejrudsigten når du nærmer dig arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger netop som du er godt i gang med det omfattende projekt.
2Planlægning er nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du bør overveje at have en strømlinet plan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en nummerorden. Forsøg at være realistisk i sammensætningen af din plan.
3Du har mulighed for at spørge om et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det ydes i tilfælde af at projektet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at renoveringen forbedrer miljøet.
4I god tid inden at du igangsætter byggeriet kan det blive meget værdifuldt at være sikker på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig mange regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
5Der er utrolig mange instruktioner og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube bringer dig overvældende meget konstruktiv oplysning, særligt forudsat at man leder på engelsk.
6I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have et budget for ombygningen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive fordelagtigt at gennemgå alle omkostninger, og bagefter indsamle eventuelle tilbud på dem slavisk.
7Det kan vurderes om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt skal sikre dig professionel hjælp til områder af projektet. Når du sikrer dig hjælp fra en ekspert kunne det godt betale sig at lede efter en pris fra en håndfuld entreprenører.
8Du må på ingen måde forsømme dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj som fx sikkerhedshjelm som sikring overfor potentielle skader. Det er fundamentalt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke køber professionel assistance.
9Potentielt kan det vise sig essentielt at du har samtlige bygningsmaterialer disponible forinden du går i krig med byggeprocessen. Du kunne med fordel udfærdige en simpel note hvorpå der noteres alt det der bliver brug for, og så granske oversigten, hvormed du er tryg ved at alt er som det skal være.
10Du vil aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Tit kan det vise sig yderst relevant at du har værktøjet tilgængeligt når du indleder byggeriet. Derudover er det vigtigt at medtage de medfølgende udgifter i dit budget.
11Der viser sig jævnligt uforudsete hovedpiner når det handler om avancerede projekter, og herved viser det sig betydningsfuldt at der er afsat en del plads i tidsplanen, med det formål at man er selvsikker på at man når det til siden.
12Det er anbefalelsesværdigt at søge assistance til projektet, især når det er vigtige byggerier. Nogle byggeprojekter bør udføres af flere mennesker. Desuden vil det være mere effektivt og sjovere når man er flere om opgaven.
De mest populære byggekæder
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er fantastisk betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er virkelig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt flot. Ratingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er usædvanligt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er absolut betryggende. Evalueringen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed er smartest?

En stor portion webshops i Danmark udlover i vore dage et hav af forskellige billige muligheder for levering til afretningsgrus. Det mest almindelige er p.t. at afsende til en pakkeshop, og så henter du bare de købte varer når det passer dig. Leveringsformen er jo ultra problemfri, samt desuden endvidere den mindst kostelige leveringsløsning.

Du kan derudover udse dig at få pakken sendt hjem til din privatadresse eller til når du er på job. Løsningen er godt nok en lille smule mere pebret, men lige så vel ultra uproblematisk ved køb af afretningsgrus online. Den mest prisbevidste løsning er unægtelig at hente pakken selv, som desværre forudsætter at du bor tæt på online webshoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på afretningsgrus kan være ret så vital i tilfælde af at man står og skal bruge varen om få sekunder, og med det formål er det øjensynligt på sin plads at man kigger nærmere på den estimerede leveringsdato for afretningsgrus. De fleste internet forhandlere – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varer online, som imidlertid er regnet ud fra at orden realiseres inden et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få varerne distribueret før de lageransatte får fri.

En række webbutikker garanterer gebyrfri levering på afretningsgrus online, men tit er det så præmissen at der indkøbes for en præcis sum. Alternativt kan man vælge den mindst kostelige metode til levering, hvilket ofte er at få dem til at køre din bestilling til en pakkeshop.

En del byggemarkeder yder click-and-collect hvor man handler billig afretningsgrus online og afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen og 10-4. Byggemarkederne foreslår blandt andet afhentning af afretningsgrus i disse områder:

Hedensted, Struer, Brabrand, Lyngby, Ringsted, Gladsaxe, Holstebro, Charlottenlund, Ikast, Sønderborg, Kolding, Varde, Rudersdal, Brønshøj, Glostrup, Lillerød, Nakskov, Haslev, Odense, Solrød Strand, Åbyhøj, Nyborg, Virum, Værløse, Ballerup, Vejle, Slagelse, Svendborg, Skive, Risskov, Køge, Gentofte, Dragør, Søborg, Frederikssund, Skanderborg, Viborg, Greve, Lystrup, Vallensbæk, Odder, Grenaa, Frederiksberg, Esbjerg, Hobro, Kokkedal, Thisted, Randers, Haderslev, Hedehusene, Tårnby, Birkerød, Farum, Allerød, Frederikshavn, Hvidovre, Hørsholm, Valby, Stenløse, Aarhus, Fredericia, Helsingør, Ishøj, Rødovre, Jyllinge, Silkeborg, Ølstykke, Tilst, Nærum, Korsør, Nørresundby, Hillerød, Næstved, Brønderslev, Højbjerg, Brøndby, København, Rønne, Aalborg, Hjørring, Vanløse, Kalundborg, Vordingborg, Herning, Middelfart, Taastrup, Roskilde, Albertslund, Holbæk, Frederiksværk, Horsens, Aabenraa, Nykøbing Falster, og Herlev, .

Klik-og-hent for afretningsgrus er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Østsjælland) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland).

Når vi ser på søgedata fremstår det markant, at online shoppere ofte efterspørger eksempelvis køb afretningsgrus og billig afretningsgrus. Derudover oplever man ofte mennesker lede efter fx afretningsgrus priser, afretningsgrus online samt afretningsgrus tilbud, plus de store byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Davidsen.

Få den bedste pris på afretningsgrus

Det er jo usædvanlig smart for internetbrugere at vurdere tilbud på billige afretningsgrus online i blandt flere internet outlets, og til tak har flere e-handler fundet det nødvendigt at presse salgspriserne på afretningsgrus betragteligt, og ydermere love levering uden betaling.

Det kan immervæk vise sig smart at studere en række internet firmaer efter rabatter og tilbud på afretningsgrus online inden du placerer ordren, så man ikke er i tvivl om at antage den bedste pris. Kig ikke bare på de gængse byggekæder som 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan og Bauhaus.

Man skal alligevel ikke overse, at såfremt en forretning på nettet tilbyder billige afretningsgrus online på tilbud til en pris som virker usædvanlig attraktiv, kunne det undertiden være en varsel om en svindel internet webshop. Bestillinger med kort er ikke desto mindre omfavnet af et regelsæt, der hjælper køber overfor svindlende online shops.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du bruge en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du ønsker at finansiere beløbet til afretningsgrus senere. Dette fås typisk hos specialiserede netshops, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

Når vi ser på søgedata er det markant, at online shoppere jævnligt efterspørger bl.a. afretningsgrus online og køb afretningsgrus. Derudover oplever vi mange gange internet shoppere kigge efter blandt andet afretningsgrus tilbud, billig afretningsgrus og afretningsgrus priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg afretningsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Fremragende service.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til fliser

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 800 kg 15 kg 1000 kg 20 kg 1 ton 25 kg 500 kg 25 kg 1 m3

Levering: vognlæs afhentning hent selv i poser i bigbag i løs vægt løst leveret i sække trailer

Læs folks evalueringer

Trustpilot tilbyder dig tilpas anstændige løsninger til at betragte en hel del forhenværende køberes meninger og derved er det at foretrække, at du beser e-forretningens kritik forinden du køber billige afretningsgrus online.

Facebook forærer dig desuden forholdsvis troværdige metoder til at få indtryk af online butikkens kundetilfredshed. Desuden er der faktisk online forretninger som gør det muligt at ytre en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket tillige må bruges til at vurdere hvor glade kunderne er.

Før nogen handler billige afretningsgrus online på en netbutik kunne de for at være på den sikre side se på netbutikkens handelsaftale, men det er i reglen ikke super interessant, særligt på de gængse byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Davidsen.

Et nemt alternativ kunne derfor være at bemærke om e-handlen er godkendt af e-mærket, eftersom det generelt er et sympol på at online firmaet følger dansk lovgivning, udover at online butikken en gang i mellem undersøges af jurister som har ekspertise inden for bestemmelserne på området.

Desuden giver det dig chance for hjælpende service, hvis du får problemer med dit indkøb af afretningsgrus. Derudover stiller vi forslag om at køber er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle regler der har betydning for bestillingen af afretningsgrus online, eksempelvis den returret e-shoppen garanterer.

Derfor er det desuden relevant, at man når som helst opbevarer sin faktura e-mail, så man fremadrettet kan bekræfte sin bestilling af afretningsgrus, uagtet om man shopper hos Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen eller Harald Nyborg.

Kirsten gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Karen gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Jan A gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Henrik gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 gode råd til når du køber online
1Inden nogen bestiller billige afretningsgrus hos en internet forhandler behøver man på en vis måde gennemløbe webbutikkens forretningsvilkår, dog er det uden tvivl en omfattende opgave. Yderligere er det at foretrække at køberen er på vagt for de væsentligste vedtægter der influerer på købet af billige afretningsgrus online, til eksempel den returret e-handlen tilbyder.
2Vi tilråder at se om netbutikken er godkendt af e-mærket, grundet at det bør være et kendetegn for at internet shoppen føjer den officielle danske lovgivning, og at internet virksomheden jævnligt overværes af fagfolk som behersker de gældende bestemmelser. Før folk handler billige afretningsgrus på en e-handler kan man reelt tyde shoppens handelsbetingelser.
3Trustpilot frembringer aldeles belejlige muligheder for at udforske en længere række øvrige brugeres bedømmelser og af den grund er det klogt, at du tjekker e-shoppens anmeldelser forud for at du shopper billige afretningsgrus online. Facebook fører til ydermere stort set fantastiske løsninger til at få et kig ind i internet forhandlerens kundetilfredshed.
4Den mest prisbevidste leveringsform vil i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men den løsning betinges af at du befinder dig nær webbutikkens lager. Den leveringsmulighed er naturligvis ret vigtig såfremt man står og skal bruge afretningsgrus lige om lidt. Alternativt så tilbyder enkelte online varehuse levering uden omkostninger, men i mange tilfælde forudsætter det at du køber for en konkret pris.
5Generelt tilråder vi køb med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er en del af et lovbud, som passer på kunden imod falske e-handler. Alternativt kunne du anvende en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du efterspørger at honorere betalingen over et længere tidsrum.
6Fragtperioden er jo yderst væsentlig når du skal bruge dine nye varer om få sekunder, og af den grund er det rigtig passende at du besigtiger det forventede leveringstidspunkt på afretningsgrus. De fleste webbutikker byder på billig 1 hverdags levering på en lang række af deres varer, der dog er regnet ud fra at bestillingen gennemføres forud for et aftalt tidspunkt.
7En hel del online varehuse frembyder gratis fragt på afretningsgrus, men i de fleste tilfælde påkræves det at der shoppes for et fastsat beløb. Desuden skal man beslutte sig for den mest billige leveringsversion, hvilket oftest er at få bragt produkterne til en pakkeshop. Fragtformen er mange gange endvidere super overkommelig. Den prisbilligste slags levering er unægtelig at du selv henter pakken.
8En lang række internet foretagender yder i vore dage flere billige fragtløsninger til afretningsgrus. Den mest almindelige er lige nu at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente varerne på et selvvalgt tidspunkt. Den er nemlig ret så let gængelig, samt ofte desuden den mest prisbevidste leveringstype.
9Det er jo temmelig nemt for os alle at vurdere prisniveauet online på billige afretningsgrus hos forskellige internet varehuse, og altså frembyder mange internet outlets levering uden betaling. Til gengæld kan det alligevel være indbringende at sammenholde et par forskellige online webshops efter tilbud og rabat inden du færdiggør din shopping, sådan at man er tryg ved at antage den mest attraktive pris.