4 perfekte gaver til amatørgartneren

Kender du en rigtig haveelsker, som snart har fødselsdag? Så giver det jo god mening at give dem en gave, som de kan bruge i haven. Men hvad skal man give, for har de ikke allerede alt hvad de skal bruge? Nej, for ligesom med alle andre hobbyer, er der altid noget ekstra udstyr, som kan give en haveelsker masser af glæde. I denne oversigt får du inspiration til at finde den helt rigtige gave.

Redskaber

Haveredskaber er noget nær den perfekte gave til folk, som elsker at have hænderne i jorden. Her er der rigeligt at vælge imellem, med alt lige fra river til spader, havehandsker, vandkander, vandslanger og meget mere. Du kan med fordel forsøge at spørge ind til hvad de mangler af redskaber, så længe at de ikke får mistanke om, at du planlægger at give dem det.

Havemaskiner

Havemennesker lever for at gå rundt og sysle i haven. Men altså, nogle opgaver er bare ikke lige så spændende som andre. De færreste nyder at slå græs eller vande blomster, så en smart robotplæneklipper eller et automatisk vandingssystem er måske lige de smarte maskiner, som den heldige haveperson har brug for. Så får de nemlig meget mere tid til andre, mere spændende aktiviteter.

Havebøger

Haveelsker lever for at lære nye ting og finde ny inspiration til deres haver. Derfor er havebøger den perfekte gave til den nysgerrige amatørgartner. Der findes et væld af forskellige bøger om alverdens emner, om alt lige fra blomster, træer, køkkenhaver og husdyr. Med andre ord, du kan garanteret finde lige den rette bog til ham eller hende.

Gavekort til planter

Hvis du ikke er sikker på hvad personen ønsker, kan du altid give et gavekort til det lokale plantecenter. Så kan den heldige amatørgartner nemlig selv gå ned og finde frem til de perfekte tilføjelser til haven.